Ana SayfaDedikoduEbru Şahin'den Cedi Osman'a Çok Sıkıldım Mesajı!

İlgili Postlar

Ebru Şahin’den Cedi Osman’a Çok Sıkıldım Mesajı!

Bir süredir basketbolcu Cedi Osman’la birlikte olduğu bilinen Ebru Şahin’in mesajı gözleri çiftin üzerine doğrulttu. Ebru Şahin’den Cedi Osman’a çok sıkıldım mesajı gündeme damgasını vurdu. İşte Ebru Şahin’in o mesajı;

Dudak Dudağa Yakalandılar!

İlişkilerini reddettikten sonra birlikte yakalanan Cedi Osman ve Ebru Şahin bir süre sonra ilişkilerini gizlemeyi bıraktılar. Sosyal medyadan birlikte fotoğraflarda paylaşarak beğeni yağmuruna tutulan çift geçtiğimiz günlerde Çeşme’de kameralara el ele poz vermişlerdi. Birlikte denize girerken objektiflerden kaçamayan çiftin dudak dudağa yakalanması ilişkilerini ortaya çıkarmıştı.

Ebru Şahin’le Cedi Osman İstanbul’a Döndü

Cedi Omsan Ebru Şahin’in Hasretine Dayanamadı

Yazın başlarında mutlu bir aşk yaşamaya başlayan Cedi Osman ile Hercai’nin güzel yıldızı Ebru Şahin Mardin’de buluşmuştu. Sevgilisi Ebru Şahin’i Hercai dizisinin çekimlerinin yapıldığı Mardin’de ziyaret eden ünlü basketbolcu Cedi Osman sosyal medya paylaşımı ile aşkını haykırmış ikilinin “İyi ki” notunu düşerek paylaştıkları fotoğraflar binlerce beğeni almıştı.

Ebru Şahin’den Cedi Osman’a Çok Sıkıldım Mesajı!

Şimdilerde Amerika’da olan ve Cleveland Cavaliers takımında forma giyen Cedi Osman ile Ebru Şahin‘in arasına mesafeler girmesi çifti zorluyor gibi duruyor. Uzun süredir yan yana gelemeyen ünlü çift birbirlerini çok özlemiş gibi görünüyor. Ebru Şahin’in geçtiğimiz Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı. Sevgilisi Cedi Osman’a mesaj olarak yorumlanan paylaşıma güzel oyuncu, “Çünkü çok sıkıldım” notunu düştü. Şahin’in bu paylaşımı, sevgilisine hem özlem hem de sitem duyduğu şeklinde yorumlandı.

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin "Çünkü çok sıkıldım"
Ebru Şahin “Çünkü çok sıkıldım”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler