Ana SayfaDizilerBaraj 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık'a Yakınlık Gösterip Nazım'ı Kıskandırmaya...

İlgili Postlar

Baraj 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’a Yakınlık Gösterip Nazım’ı Kıskandırmaya Başlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 23. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tülay, oğlu öldükten sonra Nehir’i eve almak istemez. Ancak, evin Nehir’in olduğunu öğrendikten sonra o evden gitme durumunda kalır. Nehir, Tarık’la Nazım’dan intikam almak için hemen buluşup konuşur. Bu arada Bahar, yatak odalarında Nehir’in küpesini bulup Nazım’a, bunun hesabını sorar. Nazım, Nehir’le görüştüğünü inkar eder. Baraj 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nehir, Tarık’a yakınlık gösterip Nazım’ı kıskandırmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Tarık’a Yakınlık Gösterip Nazım’ı Kıskandırmaya Başlıyor!

Baraj 23. bölüm 2. fragmanında; Nehir, Hakan öldükten sonra ondan kalan yüklü mirasın sahibi oluyor. Şirketin genel kurul toplantısı için hazırlanan Nehir, kırmızı seksi bir kıyafetle toplantı salonuna giriyor. Hemen Tarık’ın yanına oturup Nazım’ı kıskandıracak şekilde ona yakınlık gösteriyor.

İşte Baraj 23. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Yardım gecesinde Nehir, içkiyi fazla kaçırır. Nazım’ın herkesin içinde Bahar’a kendisine aldığı yüzüğü taktığını gören Nehir, koşup o yüzüğün kendisinin olduğunu söyleyip Bahar’ın parmağından zorla alıyor ve herkese Nazım’ın Bahar’ı değil kendisini sevdiğini haykırır. Hakan, hemen onu alıp eve götürüyor. Kendisininde kalbi sıkışır ve hastaneye gider.

Tülay, oğlu hastaneye gittikten sonra Nehir’i ve Zerrin’i evden kovar. Zerrin, Nehir’i sakinleştirip bir otele yerleşirler. Nehir, Nazım’la konuşmak için onun yanına gider. İkili o geceyi birlikte geçirir. Nehir, Nazım’la artık eski günlerine döndüklerini düşünmeye başlar. Hakan, Nehir’i Mert’le tehdit edip eve getirir. Nazım, Bahar’la konuşup onun kalbini tekrar kazanır.

Ona aldığı yeni yüzükle evlenme teklif eder. Bahar’a aldığı gelinliği giymesini ister. Nazım’da damatlığını giyer ve nikah memuru gelip nikahlarını kıyar. Nehir, Nazım’ın yanına Mert’in onun oğlu olduğunu söylemeye gider. Nazım ona, Bahar’la evleneceğini söyler. Gece yaşadıklarını ne olduğunu soran Nehir, Nazım’dan hiç beklemediği bir cevap alır.

Nazım, Nehir’e onun ihtiyaç duyulduğunda çağrılacak bir kadın olduğunu, şimdi başka ihtiyacı olanlara gitmesini söyler. Nehir, neye uğradığını anlayamaz. Eve geldiğinde Hakan’ın ölüm haberini alır. Hakan,kalp krizi geçirerek hayatını kaybeder. Cenaze töreninde Nehir, biraz geriye gider. Yanına baş sağlığı dilemeye gelen Tarık’a ortaklık teklif eder. Sonra ona kendisiyle evlenmek isteyip istemediğini sorar.

Baraj 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Nazım Evliliği Çatırdamaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler