Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Patlamada Yaralanan Akın'a Ne...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Patlamada Yaralanan Akın’a Ne Olacak?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yamaç, kazdığı dört mezarın ikincisine Cengiz’i gömüyor. Çağaty, Yamaç’ı arayıp kendisine babasını öldürerek iyilik yaptığını söylüyor ve ona yaptığı sürprizleri olduğunu söylüyor. Cumali, Aliço ve Akın, bomba tuzağına düşüyor. Yasmin’in yardımıyla Akın, hastane odasından kurtuluyor. Onu alıp kahveye Cumali amcasını kurtarması için getiriyor. Cumali, bombadan kurtulup tuvalete gittiği sırada bomba patlıyor. Patlamada yaralanan Akın’a ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Patlamada Yaralanan Akın’a Ne Olacak?

Çukur 4. sezon 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yamaç, Erdenetler için kazdığı dört mezarın ilkine Ogetay’ı gömmüştü. İkincisine de Cengiz’i gömüp eve yorgun bir şekilde geliyor. Sabah, Çağatay Yamaç’ı arayıp babasını öldürmekle kendisine büyük bir iyilik yaptığını ve önünü açtığını söylüyor. Ona sürprizleri olduğundan bahsedince Yamaç, apar topar kahvehaneye gidiyor. Cumali, sandalyeye oturur oturmaz bir ses duyuyor. Altında bomba olduğunu anlayınca yerinden kalkmadan Yamaç’ı bekliyor.

ÇUKUR 4. SEZON 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, abisinin o haline çok gülüyor. Bombayı etkisiz hale getirmek için birilerini bulmaya başlıyor. Akıllarına Aliço geliyor. Yamaç, Aliço’nun yanına gittiğinde onunda oturduğu koltuğun altında bomba olduğunu görüyor ve ona oradan kalkmamasını kendisini beklemesini söylüyor. Akın, fenalaşan Yasmin’i hastaneye götürüyor. Doktor, odadan çıktıktan sonra Akın, odanın kapısında bomba olduğunu görüyor.

Yasmin, bombayı etkisiz hale getirebileceğini söyleyip Akın’dan bir makas bulmasını istiyor ve bombayı etkisiz hale getiriyor. Akın, Yasmin’i alıp mahalleye Cumali amcasının altındaki bombayı kurtarması için götürüyor. Yasmin, bombayı etkisiz hale getiremiyor. Ancak iki saniyelik bir süre içinde Cumali’nin yerine ağırlık koydurup onu kurtarıyor. Saatlerdir sandalyede kalan Cumali, doğruca tuvalete koşuyor.

Yamaç, dışarıda bekleyen Akın’ın yanına gidip ona sarılıyor. O sırada Kulkan, uzaktan kumandayla bombayı patlatıyor. Akın, bombanın etkisiyle yere yığılıyor. Yamaç ise, Akın’ın başında onun yaşayıp yaşamadığından emin olmaya çalışıyor. Akın’dan hiç bir hareket gelmiyor. Bu arada Aliço, altında bomba olan koltukta Yamaç’ın gelmesini bekliyor.

Çukur 4. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Vartolu’yu Mu Öldürecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler