Ana SayfaDizilerMaraşlı 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ailesinden Kim Mahur'un Ölmesini İstiyor?

İlgili Postlar

Maraşlı 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ailesinden Kim Mahur’un Ölmesini İstiyor?

Atv’nin yeni dizisi Maraşlı, 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Celal, Aziz’in ailesi tarafından kim olduğu konusunda sorguya çekiliyor. Savaş, Celal’i arayıp eğer o fotoğrafları vermezse Mahur’u öldüreceğini söylüyor. Aynı şekilde Aziz’i de arayıp fotoğrafların Celal’in elinde olduğunu söylüyor. Celal, fotoğrafları Aziz’e veriyor. Mahur, konuşulanları duyup fotoğrafları emniyete veriyor. Savaş, tutuklanınca Celal’in de işine son veriliyor. Savaş, tutuklanıp giderken Celal’i tehdit ediyor. Celal, ilk kez Aziz’in evinde Afganistan’dan bahsettiğini hatırlayıp Mahur’u öldürmek isteyenin onun ailesinden biri olduğunu anlıyor ve onu bu konuda uyarıyor. Ailesinden kim Mahur’un ölmesini istiyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Ailesinden Kim Mahur’un Ölmesini İstiyor?

Maraşlı dizisinin 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Celal, kızını vurup o hale düşürenlerin Aziz’le bir alakası olduğunu anlayıp Mahur’u korumaya devam etmeyi kabul ediyor. Sabah hazırlanıp Aziz’in evine gidiyor ve kızını kimin neden öldürmek istediğini düşünüyor. Aziz, Celal’i kahvaltıya davet ediyor. Mahur, babasına Celal’in kendisini korumasını istemediğini söylüyor. Kahvaltıda, Celal’in kim olduğunu neden asker olmak istediği soruluyor.

MARAŞLI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Özellikle İlhan, onun nerelerde görev yaptığını soruyor. Oda, görev yaptıkları yerleri sıralarken Afganistan’da da görev yaptığını söylüyor. Firuzan, Mahur’un annesinin inşa etmiş olduğu binayı yıkıp yerine misafirhane yaptırmak istiyor. Bunu öğrenen Mahur, Firuzan’la büyük bir tartışma yaşıyor. Firuzan’ın ağır konuşmalarına dayanamayan Mahur, arkadaşının partisine gidip içkiyi fazla kaçırıyor.

Savaş, Aziz’i arayıp Savcının öldürüldüğü anların fotoğrafları istiyor. Aziz, onunla görüşmeye gidiyor. Kızıyla tehdit edilen Aziz, Savaş’ın istediği gibi onun karşısına gidiyor. Savaş, o fotoğrafların kızında değilse Celal’de olacağını eğer o fotoğrafları getirmezse 24 saat içinde kızını öldüreceğini söylüyor.

Celal, sarhoş halde olan Mahur’u kendi evine getiriyor. Aziz, Celal’in evine gidip Savcı’nın fotoğraflarının onun elinde olup olmadığını soruyor. Oda elinde olduğunu söylüyor. Celal, Aziz’e o fotoğrafları veriyor. Onların konuşmalarını tuvaletten Mahur duyuyor. Ertesi gün eve giden Mahur, babasının odasından o fotoğrafları alıp emniyete veriyor. Savaş, Aziz’den kaldığı diski bilgisayara taktığında Mahur’un videosuyla karşılaşıyor.

O sırada polisler gelip Savaş’ı tutukluyor. Savaş tutuklanınca Celal’in işine son veriliyor. Savaş, giderken Celal’e onu Afganistan cehennemine tekrar göndereceğini söylüyor. Celal, Afganistan’da çalıştığını sadece Aziz’in kahvaltı sofrasında söylediğini hatırlayıp Mahur’un yanına gidip onu öldürmek isteyenin ailesinden biri olduğunu söylüyor.

Maraşlı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Celal Kızını Vuranların İzini Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler