Ana SayfaDizilerHekimoğlu 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Ateş'le Yakınlarını Birbirine Düşürüyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Ateş’le Yakınlarını Birbirine Düşürüyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 33.yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mahir, Ateş’i bir gün nezarethanede yatırıp serbest bırakıyor. Ancak, onun hakkında hastanede ve evinde bilgi toplamaya devam ediyor. Ateş, genç bir hastanın epilepsi krizi geçirmesiyle onun hakkında bilgi toplamaya başlıyor. Gencin babasının 10 yıldır bitkisel hayatta olduğunu anlıyor ve adamı verdiği bir ilaçla geçici olarak uyandırıyor. Adam kendisini asıp kalbini oğluna bağışlıyor. Hekimoğlu 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahir komiser, Ateş’le yakınlarını birbirine düşürüyor.

Salı Dizileri 2020

Mahir Ateş’le Yakınlarını Birbirine Düşürüyor!

Hekimoğlu 34. bölüm 1. fragmanında; Mahir, Ateş’in peşini bırakmıyor. Bu sefer onun yakınındaki insanlarla uğraşmaya başlayıp onlarla Ateş’in arasını açmaya uğraşıyor. Önce Orhan’ın arabasını bağlatıyor. Sonra ekibindekilerle uğraşıp onların pes edip Ateş’i korumasını bırakmasını sağlamaya çalışıyor.

İşte Hekimoğlu 34. bölüm 1. fragmanı….

HEKİMOĞLU 33. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahir, Ateş’i nezarete atıp 24 saat sonra serbest bırakıyor. Daha sonra evine araba emri çıkartıp kutular dolusu ağrı kesici buluyor. Daha sonra hastanede herkesi sorguya çekip Ateş hakkında bilgi almaya çalışıyor. Onun reçetelerini Orhan’ın yazdığını öğrendikten sonra reçetedeki imzaların aynı olmadığını fark ediyor. Orhan, yalan söylemek zorunda kalıyor.

Ateş, herkese çarpa çarpa içeri giren genci görüyor ve onun hareket eden cisimleri göremediğini anlıyor. Üzerine gidince çocuk epilepsi krizi geçiriyor. Sonrasında organları iflas etmeye başlıyor. Alkolik olduğu anlaşılan gencin evinde araştırma yapılıyor. Ateş, gencin babasının 10 yıldır bitkisel hayatta olduğunu öğrenip onu geçici olarak uyandırıp konuşturmak için ona bir iğne yapmak istiyor.

İpek, Ateş’in yapmak istediği şeyi öğrenip ona engel olamaya çalışıyor. Ama Ateş, o iğneyi hastaya yapıyor. Adam kendisine gelip karnının acıktığını söylüyor. Ateş, adama oğlunun çok hasta olduğunu söyleyip ondan ailesi hakkında bilgi almak istiyor. Adam, dışarı çıkıp göl balığı yemek istiyor.

Ateş ile Orhan, adamı istediği yere götürüyor. Sorular sonrasından adamın yangında ölen karısının akrabalarında olan hastalığın oğluna da geçtiğini anlıyor. Adam, oğluna kalp nakli yapılması gerektiğini öğrenince nasıl olsa tekrar bitkisel hayata gireceği için ona kalbini vermek istiyor. Ateş ile Orhan, adama yardımcı oluyor. Adam kendisini asıyor ve oğluna kalbi nakil ediliyor.

Hekimoğlu 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş Yine İpek’le Fikir Ayrılığına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler