Ana SayfaDizilerBaraj 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir İle Tarık'ın Evlenme Kararı Herkesi...

İlgili Postlar

Baraj 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir İle Tarık’ın Evlenme Kararı Herkesi Şok Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 23. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir, Hakan öldükten sonra büyük bir mirasın sahibi oluyor. Tarık, karısından boşanıyor. Zahra ise Tarık’la evlilik hayalleri kurmaya başlıyor. Nehir, şirkete öyle bir geliyor ki Bahar, Nazım’ı kaybetmekten korkmaya başlıyor. Nehir ile Tarık’ın evlenme kararı herkesi şok ediyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir İle Tarık Evlenme Kararı Herkesi Şok Ediyor!

Baraj dizisinin 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hakan’ın cenazesinden hemen sonra Nehir, Tarık’la buluşup konuşuyor. Ona şirkette beraber çalışmayı ve evlenmeyi teklif ediyor. Tarık, sahte bir evlilik de olsa Nehir’le evlenmeyi kabul ediyor. Zahra, İbrahim’den Tarık’ın Nehir’le buluştuğunu duyup hemen cenaze evine gidiyor. İkilinin de beraber eve geldiklerini görünce kıskançlıktan sinir krizi geçirip Tarık’a tehditler savuruyor.

BARAJ 23. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Tülay, Nehir’in eşyalarını toplatıp onu kapıdan kovuyor. Nehir, daha önceden kendisine kalacak olan mirası öğrenmiştir ve hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi Tülay’a kendisini kapıya koymaması için yalvarıyor. O sırda avukat geliyor ve Tülay’a evin ve Hakan’ın olan tüm mal varlığının Nehir’e kaldığını söylüyor.

İçeride avukat Nehir’e kalan malları açıkladıktan sonra Tülay, kendisine hiçbir şey kalmadığını anlıyor. Bahar, annesini teselli edip kendisinin yanında kalabileceğini söylüyor. Nehir, Tülay hanımın istediği kadar evde kalabileceğini söylüyor. Ertesi gün Nehir, şuh bir kıyafetle toplantıya gidiyor. Bahar, onun yanında sönük kaldığı için onun Nazım’ı elinden almasından korkmaya başlıyor.

Nehir, Murat beyin görevine devam edeceğini açıklayınca Bahar, toplantıdan çıkıp gidiyor. Nazım, Tarık ile Nehir’in birbirlerine yakın davranmasından rahatsız olup toplantıyı yarıda bırakıp gidiyor. Akşam yemeğinde Nehir, Bahar’ı ve Nazım’ı eve davet ediyor. Bahar, Nehir’in yine iddialı giyineceğini düşünüp onun gibi iddialı bir kıyafet gidiyor.

Ama Nehir, onu ters köşe yapıp rahat bir kıyafet giyiyor. Yemeğe Tarık’ı da davet ediyor. Nazım, Tarık’a karısını neden getirmediğini sorunca onların boşandığını öğreniyor. Ertesi sabah Tülay, kızını kahvaltıya davet ediyor. Tarık yine Nehir’i almaya gelince Tülay neler olduğunu soruyor. Nehir’de, Tarık’la nikah için gün almaya gittiklerini açıklıyor.

Baraj 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nehir Tarık’a Yakınlık Gösterip Nazım’ı Kıskandırmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler