Ana SayfaDizilerErkan Petekkaya Kırmızı Oda Dizisine Dahil Oldu! Dizinin 22. Bölüm 1. Fragmanı...

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya Kırmızı Oda Dizisine Dahil Oldu! Dizinin 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

Tv 8’in sevilen büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 22. yeni bölümüyle 29 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kumru, seansta Yavuz’un kendisini sürekli sattığını ve sonunda ondan nasıl kaçabildiğini anlatır. İlaçlarını almayan Boncuk’un durumu iyice kötüleşir. Boncuk, ailesini zehirleyip öldürecek mi? Kırmızı Oda 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisine dahil oldu.

Cuma Dizileri 2020

Erkan Petekkaya Kırmızı Oda Dizisine Dahil Oldu!

Kırmızı Oda 22. Bölüm 1. fragmanında; Doktor hanımla görüşmek için korumalarla birlikte Sadi bey geliyor. Sadi beyin psikolojik sorunları olduğunu söyleyen kişiden doktor hanım, onun kim olduğunu soruyor. Seansa gelen Sadi beyin silahını gören doktor hanım tedirgin oluyor.

İşte Kırmızı Oda 22. bölüm 1. fragmanı..

KIRMIZI ODA 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Doktor hanımın ilk seansına Kumru gelir. Kumru, anlatmaya başlar. Yavuz, bir süre sonra Kumru’yu satmaya başlar. Artık bundan da utanmaz ve onu buna zorlar. İçine kapanık sürekli babasından dayak yiyen gencin arkadaşları ona Kumru’yu getirir. Genç, Kumru’yu odasına alıp onunla bir şey yapmak istemediğini ama sohbet etmek istediğini söyler.

Zamanla genç, Kumru’ya aşık olur ve her gün onu yanına çağırır. Onda kendisini görüp, zorla bu işi yaptığını anlar ve ona birlikte kaçmayı teklif eder. Genç, onun evinin önünde saatlerce bekler. Ama Kumru, o tertemiz insanı kendisi gibi yakmak istemez ve onunla gitmez.

Bir gün hamile olduğunu öğrenen Kumru, gözünü karartıp evi terk eder. Kendisine bir ev tutup geçimini oyuncak yaparak geçindirmeye başlar. Eşiyle o zaman tanışır ve ona çocuğunun babasının bir kazada öldüğünü söyler. Oda, hiçbir zaman Kumru’nun geçmişini sormaz. Kumru, daha rahatlamış bir vaziyette klinikten ayrılır.

Sadık, hayatından bezmiş bir vaziyette Boncuk’u kliniğe getirir. Boncuk, sırf gördüğü hayalleri tekrar görebilmek için kocasının verdiği ilaçları yutmuş gibi yapıp geri çıkarır. Doktor hanım, Boncuk’la konuştuktan sonra onun ilaçlarını almadığını anlar ve Sadık’a onu hastaneye yatması gerektiğini, eğer yatırmazlarsa kendisine veya onlara zarar verebileceğini söyler.

Sadık, eve gittikten sonra Boncuk’un hastaneye yatması gerektiğini söyler. Ama onu hastaneye yatırmak istemediğini, gerekirse elini kolunu bağlamak istediğini söyler. O sırada konuşmaları duyan Boncuk, yaptığı çorbaya fare ilacı döker. Gördüğü hayaldeki misafir hanımın dostu olan, adam onlar onu öldürmeden onun, onları öldürmesini söyler.

Kırmızı Oda 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Ailesini Zehirleyip Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler