Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış'ın Ablası Zeynep'ten Pek...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış’ın Ablası Zeynep’ten Pek Hoşlanmıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kadirindir, 29. yeni bölümüyle 27 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Doktorlar, kalbi duran Mehdi’yi tekrar hayata döndürmeyi başarırlar. Zeynep, hemen bir dilekçe yazıp şikayetinden vazgeçer. Mehdi, tahliye olacağı gün yine bir saldırıya uğrar. Ancak adamı yaralamaz. Başkası yarayıp suçu Mehdi’nin üzerine atar. Avukat, davadan kendisini azledince Zeynep, Mehdi’nin avukatlığına soyunur. Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Barış’ın ablası geliyor ve Zeynep’ten pek hoşlanmıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Barış’ın Ablası Zeynep’ten Pek Hoşlanmıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm 1. fragmanında; Barış, Zeynep’i yemeğe çıkarıp artık onunla yakın olmak istiyor. Zeynep’i çok merak eden Barış’ın ablası geliyor. Barış, ablasını Zeynep’le tanıştırıyor. Ama o, Barış’a öve öve bitiremedikleri pırlantanın sahte çıktığını söylüyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderinder 29. bölüm 1. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi’nin kalbi durar. Onun öldüğünü zanneden Kibrit, Zeynep’in üzerine yürüyüp olanlardan onu suçlar. Doktor, Mehdi’nin ailesinin yanına gelip onu hayata geri döndürdüklerini söyler. Öyle bir şoktan sonra Zeynep, Cemile’ye Mehdi serbest kaldıktan sonra İstanbul’dan gitmeleri şartıyla şikayetini geri alır.

Barış ile Nermin, Zeynep’in şikayetini geri aldığını görünce arkalarını dönüp giderler. Nermin, Zeynep’e küsüp konuşmaz. Barış’da, Zeynep’in hala Mehdi’yi sevdiğini düşünür. Zeynep, kendisini anlattıktan sonra anne kız barışır. Mehdi, bir hafta hastanede yattıktan sonra tekrar hapse atılır. Avukatı Mehdi’yi sıkı sıkı tembih eder. Bir gün sonra hapisten çıkabileceğini, kendisini koruyup bir kavgaya karışmamasını ister.

O gece Mehdi’yi, yine birisi bıçaklamak ister. Ama son anda fark edilir. Mehdi’nin mahkemesi oluyor ve serbest kalıyor. Evrakları imzalaması için onu tekrar hapishaneye götürürler. O kişi Mehdi’yi tuvalette kıstırır. Mehdi, onun elinden bıçağı alıp gardiyan çağırmaya gider. O sırada birisi gelip Mehdi’nin parmak izinin olduğu bıçakla adamı yaralar.

Sonra onu Mehdi’nin bıçakladığını söyler. Mehdi, çıkamadan hücreye atılır. Kiralarını ödeyemedikleri için Mehdi’nin ailesi kapıya konulur. Zeynep, Kibrit’i arayıp babasını sorduğunda durumu öğrenir ve onları alıp eve getirir. Nermin, sinir krizleri geçirir. Barış sabah gelip, Nermin’e müjdeli haberi verir.

Nermin, Ekrem’e açtığı davayı kazanır ve eski gücüne kavuşur. Mehdi’nin avukatı gelip davaya devam edemeyeceğini, karşı tarafın çok güçlü olduğunu onlara başka avukat tutmalarını tavsiye eder. Kibrit, Zeynep’ten Mehdi’nin davasına bakması için yalvarır. Barış, Zeynep’i yemeğe davet eder. O restoranda Zeynep’i beklerken Zeynep, Mehdi’nin davasına sanık avukat olarak gider.

Doğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi’nin Avukatlığına Soyunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler