Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi'nin Avukatlığına Soyunuyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi’nin Avukatlığına Soyunuyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kadirindir, 28. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Doktorlar, kalbi duran Mehdi’yi tekrar hayata döndürmeyi başarıyorlar. Zeynep, hemen bir dilekçe yazıp şikayetinden vazgeçiyor. Ancak Cemile’ye, anlaştıkları gibi Mehdi çıkar çıkmaz İstanbul’dan gitmeleri şartını koyuyor. Mehdi, tahliye olacağı gün yine bir saldırıya uğruyor. Ancak adamı yaralamıyor. Başkası yarayıp suçu Mehdi’nin üzerine atıyor. Avukat, davadan kendisini azlediyor. Zeynep, Mehdi’nin avukatlığına soyunuyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi’nin Avukatlığına Soyunuyor!

Doğduğun Ev Kadirindir 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi’nin kalbi duruyor. Onun öldüğünü zanneden Kibrit, Zeynep’in üzerine yürüyüp olanlardan onu suçluyor. Doktor, Mehdi’nin ailesinin yanına gelip onu hayata geri döndürdüklerini söylüyor. Öyle bir şoktan sonra Zeynep, Cemile’ye Mehdi serbest kaldıktan sonra İstanbul’dan gitmeleri şartıyla şikayetini geri alıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 28. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Barış ile Nermin, Zeynep’in şikayetini geri aldığını görünce arkalarını dönüp gidiyorlar. Nermin, Zeynep’e küsüp konuşmuyor. Barış’da, Zeynep’in hala Mehdi’yi sevdiğini düşünüyor. Zeynep, kendisini anlattıktan sonra anne kız barışıyor. Mehdi, bir hafta hastanede yattıktan sonra tekrar hapse atılıyor. Avukatı Mehdi’yi sıkı sıkı tembih ediyor. Bir gün sonra hapisten çıkabileceğini, kendisini koruyup bir kavgaya karışmamasını istiyor.

O gece Mehdi’yi, yine birisi bıçaklamak istiyor. Ama son anda fark ediliyor. Mehdi’nin mahkemesi oluyor ve serbest kalıyor. Evrakları imzalaması için onu tekrar hapishaneye götürüyorlar. O kişi Mehdi’yi tuvalette kıstırıyor. Mehdi, onun elinden bıçağı alıp gardiyan çağırmaya gidiyor. O sırada birisi gelip Mehdi’nin parmak izinin olduğu bıçakla adamı yaralıyor.

Sonra onu Mehdi’nin bıçakladığını söylüyor. Mehdi, çıkamadan hücreye atılıyor. Kiralarını ödeyemedikleri için Mehdi’nin ailesi kapıya konuluyor. Zeynep, Kibrit’i arayıp babasını sorduğunda durumu öğreniyor ve onları alıp eve getiriyor. Nermin, sinir krizleri geçiriyor. Barış sabah gelip, Nermin’e müjdeli haberi veriyor.

Nermin, Ekrem’e açtığı davayı kazanıyor ve eski gücüne kavuşuyor. Mehdi’nin avukatı gelip davaya devam edemeyeceğini, karşı tarafın çok güçlü olduğunu onlara başka avukat tutmalarını tavsiye ediyor. Kibrit, Zeynep’ten Mehdi’nin davasına bakması için yalvarıyor. Barış, Zeynep’i yemeğe davet ediyor. O restoranda Zeynep’i beklerken Zeynep, Mehdi’nin davasına sanık avukat olarak gidiyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Kapıda Kalan Mehdi’nin Ailesini Eve Getiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler