Ana SayfaDizilerSadakatsiz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selçuk Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Sadakatsiz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selçuk Ölüyor Mu?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Selen’in annesinden Ali’nin arkadaşlarının eşyalarını çaldığını öğreniyor. Selçuk, Nil’in Asya ile telefon görüşmesini duyuyor. Asya’dan intikam almak için peşine düşüyor. Volkan’da onların peşinden gidiyor. Selçuk, Nil’i otogarda yakalıyor. Nil, kaçarken bir inşaata çıkıyor. Onun düşmesinden korkan Volkan, onu korumaya çalışırken Selçuk aşağı düşüyor. İnşaattan düşen Selçuk, ölüyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

Selçuk Ölüyor Mu?

Sadakatsiz 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Volkan, Asya ile konuşup ondan gitmesi istedikten sonra sarhoş bir şekilde eve geliyor. Derin, Volkan’ı anladığını söyleyip onu teselli ediyor. Bahar, evi terk ediyor. Mert, Derya’ya gidip o kadını Volkan’ın tutup kendisine tuzak kurduğunu söylüyor. Derya da Mert’in yanında olmuyor. Derya’nın yanında kalan Bahar, evine gelip Mert’e mesaj yazıyor. Ondan tam yedide eve gelmesini istiyor. Mert, Bahar’ın kendisini affettiğini düşünüp sevinçten havalara uçuyor.

SADAKATSİZ 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, Ali’yi okula bırakmaya gittiğinde oğlunun Selen’le aralarının soğuk olduğunu anlıyor. Annesi üzülerek, Selen’in Ali’yi arkadaşlarının eşyalarını alıp çöpe atarken gördüğünü söylüyor. Asya, o gün hastaneden erken çıkıp oğluyla konuşmak istiyor. Ama vakfa davet ediliyor. Orada kendisine üyelik teklifi geliyor.

Gönül, bu duruma karşı çıksa da Derin, oylamaya katılıp evet oyu veriyor. Orada Asya, Ali’nin akşam babasıyla olacağını öğreniyor. Gönül, Derin’in o bilekliği Ali’nin aldığını bildiğini ama bunu kendi lehine çevirip onunla arasını iyileştirebileceğini söylüyor. Derin’de, aynen annesinin dediği gibi yapıp Ali’ye, o bilekliği aldığını bildiğini, kendisininde küçükken kızdığı arkadaşlarının eşyalarını alıp sakladığını ve o bilekliği ona kendisinin hediye ettiğini söylüyor.

Selçuk, Volkan’ın evinin önüne gidip onu tehdit ediyor ve paranın kalanını istiyor. Volkan, şirket hesabından 100.000 lira çekip Selçuk’a veriyor. Selçuk, o parayla Nil’e pahalı bir yüzük alıp evlenme teklif ediyor. Daha sonra Nil’in Asya ile telefonda görüşmelerini duyup kendisine oyun oynadıklarını anlıyor.

Asya, Selçuk ile buluşuyor ve eğer kendisine bir şey yaparsa orada olduklarını bildiğini söylüyor. Volkan, Selçuk’un Asya’ya bir şey yapmasından korkup peşlerine düşüyor. Asya, Nil’i İzmir’e göndermek için otogara gidiyor. Selçuk, onun telefonuna yerleştirdiği programdan yerini buluyor. Nil, kaçmaya başlıyor ve bir inşaata çıkıyor.

Arkasından Selçuk ve Volkan. Nil, Selçuk’a üzerine gelirse kendisini oradan atacağını söylüyor. O sırada Volkan, Nil’in kolundan çekiyor. Selçuk ise aşağı düşüyor.

Sadakatsiz 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Hırsızlık Yaptığı Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler