Ana SayfaDizilerSadakatsiz 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali'nin Hırsızlık Yaptığı Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin Hırsızlık Yaptığı Ortaya Çıkıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 14. yeni bölümüyle 20 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Derin, Volkan’ın ikinci telefonunda sadece Asya’nın gizlice çekilmiş fotoğraflarını bulur. Biraz toparlandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi eve gider. Ali, bilinçsizce hırsızlık yapmaya devam eder. En yakın arkadaşı arkadaşlarının eşyalarını onun aldığını anlayınca Ali, okuldan kaçar. Volkan, Asya’dan başka bir şey düşünemez hale gelir. Onun yanına gidip Asya’ya oradan gitmesi için yalvarır. Sadakatsiz 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali’nin hırsızlık yaptığı ortaya çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ali’nin Hırsızlık Yaptığı Ortaya Çıkıyor!

Sadakatsiz 14. bölüm 1. fragmanında; Gönül, kaybolan bilekliği Asya’nın bileğinde gördüğünü, onun o bilekliği Ali’nin hediye ettiğini söylüyor. Derin, o bilekliği kimseye satmadığından emin olunca Ali’nin gizlice aldığını anlıyor. Okulda Ali’nin arkadaşlarının eşyasını çaldığı ortaya çıkıyor. Ali’nin öğretmeni Asya’yı çağırıp durumu ona anlatıyor.

İşte Sadakatsiz 14. bölüm 1. fragmanı….

SADAKATSİZ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, Volkan’ın yedek telefonuna ulaşıp telefonda sadece Asya’nın fotoğrafları olduğunu görür. Yıllardır Volkan’ın Asya’yı takip ettirdiğini de anlar. Büyük bir şok yaşıyor. Ama sonra eve hiçbir şey olmamış gibi döner. Annesi onda bir haller olduğunu anlar. Ancak, Derin annesine de bir şey anlatmaz. Volkan, Derin’i akşam yemeğine götürür.

Orada, Turgay ile Asya’nın da yemekte olduğunu görür. Derin, sakın davranıp onlara selam verir. Volkan, bir an olsun gözünü onların masasından alamaz. Yemek bittikten sonra Asya’yı arayıp Turgay’la yemekte ne işi olduğunu, onunla aralarında ne olduğunu sorup ondan hesap sorar. Asya’da, ona hesap vermek zorunda olmadığını söyleyip telefonu yüzüne kapatır.

Turgay, Asya’ya ona karşı olan duygularından bahseder. Asya, Ali’nin arkasına bir şey sakladığını görür. Yastığının altında bir bileklik bulur. Ali, onu annesine aldığını söyler. Gönül, Derin’in tasarımı olan bilekliği satmamasını istemişti. Daha sonradan bilekliği Asya’nın bileğinde görür. Ali, bilekliği yardım gecesinden çalmıştır. Artı okulda da bir kaç kişinin eşyaları çalınır.

Artık, öğrenciler öğretmenlerine okullarında bir hırsızın olduğunu söyler. Ali’nin en yakın arkadaşı onun çöpe bir şeyler attığını görünce ona, aldıklarını kimse görmeden yerine koymayı teklif eder. Bunun üzerine Ali, utanıp okuldan kaçar. Asya ile Volkan, Ali’nin ortalarda olmadığını öğrenince onun kaçırılmış olabileceğinden korkup polisi arar. Ali, bulunur. Ama anne ve babasına polisi aradıkları için çok sinirlenir.

Volkan, Asya’nın kapısına gidip, tüm yaşadıklarının onun yüzünden olduğunu o olmazsa hayatının çok mutlu olduğunu, ondan gözyaşları içinde memleketinden gitmesini ister.

Sadakatsiz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Volkan Asya’dan Başka Bir Şey Düşünemez Hale Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler