Ana SayfaDizilerAlev Alev 11. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Rüya Öldüğü Sandığı Çiçek'le Hasret...

İlgili Postlar

Alev Alev 11. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Rüya Öldüğü Sandığı Çiçek’le Hasret Gideriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 11. yeni bölümüyle 21 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, Güneş’in kendi rızasıyla babasının evine gitmesinin üzüntüsünü yaşar. Ali, İskender’i bıçaklamaktan tutuklanır. İskender, Çiçek’in itirafıyla aklanır. Bülent, hapisten çıkıp doğruca Tomris’in karşısına çıkar. İşler arap saçına döner. Bu olaylar arasında tek güzel şey Atlas’ın ilk kez konuşması olur. Atlas, babasının gelmesiyle korkup Çiçek’e sarılıp kendisini bırakmamasını söyler. Alev Alev 11. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Rüya, öldüğü sandığı Çiçek’le hasret gideriyor.

Perşembe Dizileri 2020

Rüya Öldüğü Sandığı Çiçek’le Hasret Gideriyor!

Alev Alev 11. bölüm ön izlemesinde; Basın açıklamasından sonra Çiçek, Tomris’in evine tekrar dönüyor. Rüya, Çiçek’i kapının önünde bekliyor ve onu canlı karşısında gördüğü için çok mutlu oluyor. İki arkadaş sarılıp hasret gideriyor.

İşte Alev Alev 11. bölüm ön izlemesi…

ALEV ALEV 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Çelebi’ye çöpte bulunan bebeği bildiğini söyleyince serbest kalır. Ertesi gün heyecanla işine başlar. Cemre’nin iş yerine önce Çelebi gelir ve onunla boşanacağını söyler. Ardından Tomris gelir ve ona başka bir hastanede başka bir heyetten akıl sağlığı yerinde raporu alabileceğini söyler. Cemre, iş yerinden izin alıp heyete girer.

Çelebi, Cemre’nin Güneş’i evine götürmesine izin verir. Cemre, evi kızı için hazırlar. Ancak Güneş, annesinin evini korkunç bulup gece babasının yanına gitmek istediğini söyler. Çelebi, haklı çıkmanın gururuyla kızını alıp götürür. Cemre’ye de, eve gelmek isterse onu da gelip alabileceğini söyler. Rüya, Ömer’in bir türlü aşkını itiraf edememesinden sıkılıp ona tavır alır.

Çiçek, Ali’nin ortalarda olmadığı için telaşlanır. Onun İskender’in elinde olduğunu öğrenir. Onunla konuşmaya gider. İskender, Şimal diye bildiği Çiçek’in neden Ali’yi bu kadar düşündüğüne anlam veremez. Çelebi, Bülent’in avukatlığına soyunur. Çiçek, Rüya’dan Ali’yi İskender’in elinden kurtarmak için yardım ister. Ömer, Ozan ve Rüya, bir haber hazırlayıp basına verir.

İskender, Şimal’i yanına çağırıp Ali’yi vereceğini söyler. Onun karşısında Ali’ye işkence edip neden onu bu kadar düşündüğünü itiraf ettirir. Çiçek, maskesini çıkarıp Şimal olmadığını söyler. İskender, Çiçek’i Ali’nin canıyla tehdit edip basının karşısında her şeyi itiraf etmesini ister. Oda, o yangında ölmediğini, İskender’in masum olduğunu, Ali’nin de İskender’i yaraladığını itiraf eder.

Alev Alev 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek’in Kontrolsüz Davranışı Her Şeyi Berbat Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler