Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Ailesini Zehirleyip Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Boncuk Ailesini Zehirleyip Öldürecek Mi?

Tv 8’in sevilen büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kumru, seansta Yavuz’un kendisini sürekli sattığını ve sonunda ondan nasıl kaçabildiğini anlatıyor. İlaçlarını almayan Boncuk’un durumu iyice kötüleşiyor. Boncuk, ailesini zehirleyip öldürecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Boncuk Ailesini Zehirleyip Öldürecek Mi?

Kırmızı Oda 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doktor hanımın ilk seansına Kumru geliyor. Kumru, anlatmaya başlıyor. Yavuz, bir süre sonra Kumru’yu satmaya başlıyor. Artık bundan da utanmıyor ve onu buna zorluyor. İçine kapanık sürekli babasından dayak yiyen gencin arkadaşları ona Kumru’yu getiriyor.

KIRMIZI ODA 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Genç, Kumru’yu odasına alıp onunla bir şey yapmak istemediğini ama sohbet etmek istediğini söylüyor. Zamanla genç, Kumru’ya aşık oluyor ve her gün onu yanına çağırıyor. Onda kendisini görüp, zorla bu işi yaptığını anlıyor ve ona birlikte kaçmayı teklif ediyor. Genç, onun evinin önünde saatlerce bekliyor. Ama Kumru, o tertemiz insanı kendisi gibi yakmak istemiyor ve onunla gitmiyor.

Bir gün hamile olduğunu öğrenen Kumru, gözünü karartıp evi terk ediyor. Kendisine bir ev tutup geçimini oyuncak yaparak geçindirmeye başlıyor. Eşiyle o zaman tanışıyor ve ona çocuğunun babasının bir kazada öldüğünü söylüyor. Oda, hiçbir zaman Kumru’nun geçmişini sormuyor. Kumru, daha rahatlamış bir vaziyette klinikten ayrılıyor.

Sadık, hayatından bezmiş bir vaziyette Boncuk’u kliniğe getiriyor. Boncuk, sırf gördüğü hayalleri tekrar görebilmek için kocasının verdiği ilaçları yutmuş gibi yapıp geri çıkarıyor. Doktor hanım, Boncuk’la konuştuktan sonra onun ilaçlarını almadığını anlıyor ve Sadık’a onu hastaneye yatması gerektiğini, eğer yatırmazlarsa kendisine veya onlara zarar verebileceğini söylüyor.

Sadık, eve gittikten sonra Boncuk’un hastaneye yatması gerektiğini söylüyor. Ama onu hastaneye yatırmak istemediğini, gerekirse elini kolunu bağlamak istediğini söylüyor. O sırada konuşmaları duyan Boncuk, yaptığı çorbaya fare ilacı döküyor. Gördüğü hayaldeki misafir hanımın dostu olan, adam onlar onu öldürmeden onun, onları öldürmesini söylüyor.

Kırmızı Oda 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Boncuk Ailesine Karşı Tehlikeli Olmaya..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler