Ana SayfaDizilerAkrep 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Perihan Ferda'yı Tuzağa Düşürüyor!

İlgili Postlar

Akrep 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Perihan Ferda’yı Tuzağa Düşürüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 7. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, tam evden kovulmuşken karısının öldürüldüğünü gören biri tarafından bir telefon alınca evden gitmiyor. Perihan, Ferda’ya neden onu istemediğini anlatıyor. Ferda ise, hala evde yeğenlerinin gözüne girmeye çalışıyor. Perihan, öyle bir tuzak kuruyor ki hem Fikret’i hemde Ferda’yı tuzağa düşürüyor.

Cuma Dizileri 2020

Perihan Ferda’yı Tuzağa Düşürüyor!

Akrep dizisinin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fikret, çocukları ve Perihan tarafından kovuluyor. Tam kapıdan çıkarken kendisine, karısının öldürüldüğünü gören biri tarafından telefon geliyor. Fikret, adamlarına bunu araştırmalarını istiyor. Bu arada evi terk etmiyor ve çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışıyor. Duru, babasının tarafında olup teyzesi hakkında garip bir şeyler hissediyor.

AKREP 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Perihan, Ferda’yı neden sevmediğini anlatıyor. Ona, babasının kendisine tecavüz ettiğini ve ailesinin de onunla evlendirdiğini, her gün yaşadığı eziyetten kurtulmak için onu terk ettiğini anlatıyor. Aras’la konuşmak isteyen Duru, teyzesine güvenmediğini onun bir şeyler sakladığını hissettiğini söylüyor.

Ona, babasıyla teyzesinin arasında bir şey olup olmadığını, açıkça onun annesinin öldüğü gece orada olup olmadığını soruyor. Aras, annesinin öldüğü gece Ferda’nın hastane olduğunu söylüyor. Perihan, Ayşem’i kendi avukatlık ofisine aldırıyor ve onunla evlatlık olduğu konusunda konuşuyor. Ama kendi torunu olduğunu açıklamıyor.

Ayşem, annesiyle konuştuktan sonra tekrar Perihan’la görüşmek istiyor. Perihan ona, gerçek annesiyle büyümediği için şanslı olduğunu söylüyor. Fikret, kendisini benzin istasyonundan arayan adamı bulup konuşuyor. Adam, cinayeti anlatıyor. Fikret, Ferda’nın fotoğrafını gösteriyor ve adam Berna’yı öldürenin o kadın olduğunu onaylıyor.

Bu arada Perihan, bu telefonların geldiği anlarda Ferda’yı takip ediyor ve onun nasıl bir telaşla Aras’ı arayıp onu eve çağırdığını geriden izliyor. Ferda, Aras’ı çağırıp o gece olanları kime anlatığını soruyor. Ona tehditler savuruyor. Aras, kimseye bir şey söylemediğini söylese de Ferda durmuyor. Perihan, konuşulanları duyup kapılarını uzun uzun çalıyor. Aslında masum olan Aras, tamda kardeşi ameliyat olacakken hapse mi düşecek?

Akrep 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda’dan Gitmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler