Ana SayfaDizilerAkrep 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda'dan Gitmesini İstiyor!

İlgili Postlar

Akrep 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan Ferda’dan Gitmesini İstiyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Akrep, 7. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Fikret’i arayan kişi, karısının öldürüldüğünü gördüğünü söyler. Ferda, tüm okları Selma’nın üzerine çevirmek ister. Ancak Selma, Duru’ya annesinin öldüğü gece orada olmadığını söyleyip bu soruyu Ferda teyzesine sormasını ister. Perihan, Ayşem’in yanına gidip ona evlatlık olduğunu söyler. Duru, Aras’ın yanına gidip teyzesiyle babası arasında bir ilişki olup olmadığını sorar. Akrep 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perihan, neden onu istemediğini anlatıp Ferda’dan gitmesini istiyor.

Cuma Dizileri 2020

Perihan Ferda’dan Gitmesini İstiyor!

Akrep 7. bölüm 2. fragmanında; Perihan, göz yaşları içinde geçmişte yaşadıklarını ve onu gördükçe o yaşadıklarını hatırladığını söyleyip ondan gitmesini istiyor. Ferda ise, gitmeyi kabul etmiyor.

İşte Akrep 7. bölüm 2. fragmanı…

AKREP 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret, Ferda’nın telefonunun şifresini Perihan’ın yardımıyla çözüp onun kendisini tehdit ettiği fotoğrafları siler. Ancak, Ferda’nın telaşının başka bir nedeni olduğunu anlayan Fikret, Perihan’a gidip telefonda onu korkutan başka bir şey olduğunu söyler. Perihan, Aras’ı arayıp onun bilgisayarının olup olmadığını sorar. Oda dükkanda bir bilgisayarının olduğunu söyler.

Perihan, Aras’tan o bilgisayarı alıp getirmesini ister. İpek’in çantasından dükkanın anahtarını alan Aras, bilgisayarı çalıp eve getirir. Sonra, kendisinin Berna’yı göle atarken çekilen videoyu silip bilgisayarı Perihan’a götürür. Perihan, bilgisayarda bir şey bulamaz. Ferda, annesinin o bilgisayarı Aras’a çaldırdığını anlar. Annesiyle konuşan Ferda, Selma’yı bitirecek Fikret’ten de onun kurtulabileceği bir plan yapabileceğini söyler.

Perihan, ondan bunu yapmasına izin verir. Önce, Selma’nın evine giden Ferda, onun ayaklarına kapanıp yerlerde sürünür. Hizmetçiye de para verip o görüntüleri alır. Fikret’le Selma’nın Sapanca’ya gideceklerini hizmetçiden öğrenip Şahin’i oraya götürür. Selma’nın kendisini darp ettiğini Şahin’e inandırır.

Fikret, Selma’yla oraya gelince Şahin, babasının üzerine yürüyüp onu kovar. Ferda’nın planladığı her şeyden haberi olan Fikret, tüm bunları teyzelerinin yaptığını bildiğini söyleyip kendisini aklar. Ama Ferda, son oyununu da oynar ve evdeki hizmetçinin Sapanca’ya temizliğe gittiğinde orada içki şişeleri ve kadın eşyaları bulduğunu söyletir.

Bunun üzerine Fikret evden kovulur. Fikret, tam evden çıkıp gidecekken telefonu çalar. Telefondaki kişi ona karısının intihar etmediğini, onun öldürüldüğünü o anları ise kendisinin gördüğünü söyler.

Akrep 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Duru Aras’tan Gerçekleri Öğrenmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler