Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Fikret'in Sevgilisi Çıkıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Fikret’in Sevgilisi Çıkıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 80. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Müjgan, yerine başhekim olarak yerine başka birisinin atandığını öğreniyor. Demir, yılın vergi rekortmeni oluyor ve yemekte annesine ait hisseleri Züleyha’ya devrettiğini açıklıyor. Behice, yeğenini ikna edip İstanbul’a gitmeye karar veriyor. Yılmaz’dan büyük bir miras kalacağını düşünen Behice, hayal kırıklığına uğruyor. Ümit, Fikret’in hem sevgilisi hem de işbirlikçisi çıkıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ümit Fikret’in Sevgilisi Çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, Çukurova’nın hanım ağası oluyor. Ancak Sevda, onların ayrı odalarda yattığını fark edip önce Züleyha ile sonra Demir’le konuşuyor. İkisi de artık kağıt üzerinde evli kalacaklarını söylüyor. Müjgan, başhekim olarak asaletinin tasdik edileceğini düşünürken yerine başka birisinin atandığını öğreniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 80. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ümit Kahraman, görevini devralmak için Müjgan’ın yanına gidiyor. O isminden dolayı bir bey beklediği için yerine atanacak kişinin torpilli olacağından bahsediyor. Sonra onun Ümit Kahraman olduğunu öğrenince biraz bozuluyor. Behice, Yılmaz’dan yüklü bir miras kaldığını düşünerek İstanbul’a gitme hayalleri kuruyor. Müjgan’ı da buna zorluyor.

Fekeli, Müjgan’a İstanbul’a gitmek isteyip istemediğini soruyor. O da mecbur kalıp istediğini söylüyor. Fikret, Adnan Yaman’ın yıllar önce kendisini terk ettiği oğlu olduğu için Demir’den yaşayamadığı hayat için intikam almak istiyor. Behice ile Müjgan, Mersin’de lüks bir otele yerleşiyor.

Avukatı arayan Behice, Yılmaz’ın mal varlığını öğrenip kendilerine haber vermesini istiyor. Dört gün sonra avukat geliyor ve Yılmaz’ın küçük konaktan başka hiçbir mal varlığının olmadığını açıklıyor. Behice, Fekeli’ye de restini çektiği için bundan sonra ne yapacağını düşünmeye başlıyor.

Ümit, Demir’le yolda karşılaşıyor ve ondan kendisine Adana’yı gezdirmesini istiyor. O da kabul ediyor. Başka bir zaman gezmek için anlaşıyorlar. Ümit, Fikret’in yanına gidiyor. Daha önceden de tanıştıkları anlaşılan Ümit ile Fikret’in aynı intikam için işbirliği yapacağı anlaşılıyor. Aynı zamanda sevgili olan ikili, birlikte Demir’i bitirmek için planlar yapıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 80. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Demir’in Hayatını Zehir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler