Ana SayfaDizilerAlev Alev 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer Sonunda Rüya'ya Aşkını İtiraf...

İlgili Postlar

Alev Alev 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ömer Sonunda Rüya’ya Aşkını İtiraf Ediyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Alev Alev, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çiçek’in, basın açıklamasından sonra Tomris’le birlikte sorguya alınıyor. Çelebi, Bülent’i hapisten çıkartıp avukatı olarak onun Atlas’ı almasını sağlıyor. Bülent, Tomris’in tüm mal varlığı karşılığında Atlas’ı vermeyi kabul ediyor. Ömer ise, Rüya’ya sonunda aşkını itiraf ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ömer Sonunda Rüya’ya Aşkını İtiraf Ediyor!

Alev Alev dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İskender, Çiçek’in istediği gibi ifade verdiğinden emin olduktan sonra Ali’yi konuştukları gibi bir inşaata bırakıyor. Polisler, Ali’yi yaralı bir şekilde bulup İskender’i yaralayıp kaçmaktan tutukluyor. Ali, kendisini Çiçek’in ihbar ettiğini duyunca şok oluyor. Daha önce teslim olmasına neden engel olduğuna bir anlam veremiyor.

ALEV ALEV 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tomris, Çiçek’e mesaj çekip kendisini aramasını istiyor. Ona, polislerin ifadelerini almak için karakola götürdüklerinde Şimal hakkında bir şey konuşmamasını, kendisine daha yeni geldiğini söylemesini istiyor. Tomris de sorguya alınıyor. Komiser, Tomris’le Çiçek’in yalan söylediğini anlıyor. Çelebi, Bülent’i hapisten çıkarıyor. Onunla birlikte Tomris’in evine gidip Atlas’ı almasını sağlıyor.

Atlas, babasıyla gitmek istemiyor ve ilk kez konuşup Çiçek’e kendisini bırakmamasını söylüyor. Tomris, Ozan’ın yanına gidip ona yangının çıkmasının altında İskender ile Çelebi’nin tarihi eser kaçakçılığı yaptıklarını söylüyor. Tarihi eserlerin bir kısmının bir depoda olabileceğini, bir hafta içinde de sevkıyatın olacağını söylüyor.

Ozan ile Ömer, tarihi eserlerin olduğu depoyu bulup tarihi eserleri alıyorlar. Çelebi, tarihi eserleri bulduklarını anlıyor. Çiçek, İskender’in yanına gidip abisinin Bülent’le bir olup Atlas’ı aldıklarını söylüyor. Şimal’e ve Atlas’a karşı başka bir sevgisi olan İskender, Bülent’in otel odasına kilitlediği Atlas’ı bulup Çiçek’in yanına götürüyor.

Onu banyoda kendi elleriyle yıkıyor. Bu arada Tomris, tüm mal varlığı karşılığında Atlas’ın velayetini almak için Bülent’le anlaşıyor. Ancak Bülent, otel odasına bıraktığı Atlas’ı bulamıyor. O sırada Tomris’e Atlas’ın evde olduğu haberi geliyor. Polisler, Şimal’in de ifadesini almak için eve gidiyor. Tomris, onun yurt dışında olduğunu söylese de ifadesi alınmak üzere karakola götürülüyor.

Ömer, Çelebi’nin yanına gidip Tomris’in onu beklediğini ve tarihi eserlerin ellerinde olduğunu söylüyor. Çelebi, Tomris’in avukatı olarak yanına gidiyor. Rüya, Ömer’in konuşamadığını anlayıp onun kendisine verdiği içki şişesiyle onun yanına gidiyor. Bir kaç kadeh sonra Ömer, aşkını itiraf edip Rüya’ya sarılıp öpüyor.

Alev Alev 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Rüya’nın Aşkından Emin Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler