Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sultan Efsun'u Kapı Dışarı...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sultan Efsun’u Kapı Dışarı Ediyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 21. yeni bölümüyle 25 ocak pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yamaç, kazdığı dört mezarın ikincisine Cengiz’i gömer. Çağaty, Yamaç’ı arayıp kendisine babasını öldürerek iyilik yaptığını söyler ve ona yaptığı sürprizleri olduğunu söyler. Cumali, Aliço ve Akın, bomba tuzağına düşer. Yasmin’in yardımıyla Akın, hastane odasından kurtulur. Onu alıp kahveye Cumali amcasını kurtarması için getirir. Bomba patlar ve Akın yakalanır. Çukur 4. sezon 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gerçekleri öğrenen Sultan, Efsun’u kapı dışarı ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sultan Efsun’u Kapı Dışarı Ediyor!

Çukur 4. sezon 21. bölüm 1. fragmanında; Akın, hastaneye kaldırılıyor ve doktor durumunun kritik olduğunu söylüyor. Efsun, Yamaç’tan izin alıp Akın’ı kendi yöntemleriyle iyileştirmek istiyor. Cumali, babasının kanının elinde olan birinin yeğenine dokunmasını istemediğini söylüyor. Sultan, konuşulanları duyuyor ve yaka paça Efsun’u kovuyor.

İşte Çukur 4.sezon 21. bölüm 1. fragmanı…

ÇUKUR 4. SEZON 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Erdenetler için kazdığı dört mezarın ilkine Ogetay’ı gömmüştü. İkincisine de Cengiz’i gömüp eve yorgun bir şekilde gelir. Sabah, Çağatay Yamaç’ı arayıp babasını öldürmekle kendisine büyük bir iyilik yaptığını ve önünü açtığını söyler. Ona sürprizleri olduğundan bahsedince Yamaç, apar topar kahvehaneye gider. Cumali, sandalyeye oturur oturmaz bir ses duyar. Altında bomba olduğunu anlayınca yerinden kalkmadan Yamaç’ı bekler.

Yamaç, abisinin o haline çok güler. Bombayı etkisiz hale getirmek için birilerini bulmaya başlar. Akıllarına Aliço gelir. Yamaç, Aliço’nun yanına gittiğinde onunda oturduğu koltuğun altında bomba olduğunu görür ve ona oradan kalkmamasını kendisini beklemesini söyler. Akın, fenalaşan Yasmin’i hastaneye götürür. Doktor, odadan çıktıktan sonra Akın, odanın kapısında bomba olduğunu görür.

Yasmin, bombayı etkisiz hale getirebileceğini söyleyip Akın’dan bir makas bulmasını ister ve bombayı etkisiz hale getirir. Akın, Yasmin’i alıp mahalleye Cumali amcasının altındaki bombayı kurtarması için götürür. Yasmin, bombayı etkisiz hale getiremez. Ancak iki saniyelik bir süre içinde Cumali’nin yerine ağırlık koydurup onu kurtarır. Saatlerdir sandalyede kalan Cumali, doğruca tuvalete koşar.

Yamaç, dışarıda bekleyen Akın’ın yanına gidip ona sarılır. O sırada Kulkan, uzaktan kumandayla bombayı patlatır. Akın, bombanın etkisiyle yere yığılır. Yamaç ise, Akın’ın başında onun yaşayıp yaşamadığından emin olmaya çalışır. Akın’dan hiç bir hareket gelmez. Bu arada Aliço, altında bomba olan koltukta Yamaç’ın gelmesini bekler.

Çukur 4. Sezon 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Patlamada Yaralanan Akın’a Ne…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler