Ana SayfaDizilerKefaret 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep'e Evlenme Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Kefaret 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’e Evlenme Teklif Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 10. yeni bölümüyle 24 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sinan’ın yaptırdığı DNA testinden Cansu’nun Zeynep’in kızı olduğunu anlar. Zeynep’le buluşup ona bu durumu nasıl anlatacağını düşünmeye başlar. Meltem, Ahmet’e üstüne basa basa Zeynep’in ona ihanet edip Elif’in babasının o değil Sabri olduğunu, söyler. Ahmet, Sabri’nin tüm mirasını ikisine değilde sadece Zeynep’le Sude’ye bıraktığı için içine bir kurt düşer. Kefaret 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sinan, Zeynep’e evlenme teklif ediyor.

Pazar Dizileri 2020

Sinan Zeynep’e Evlenme Teklif Ediyor!

Kefaret 10. bölüm 2. fragmanında; Sinan, Zeynep’le Ahmet’in birlikte çocuklarla vakit geçirdiklerini görünce, barışıp barışmadıklarını soruyor. Sude ile Cansu, aynı okula başlıyor. Arzu’nun elindeki paraları isteyen kişiler onu, Cansu ile tehdit ediliyor. Ahmet, Meltem’e Zeynep’i sevdiğini söyleyip ona, kendisini Zeynep’le paylaşmaya hazır olup olmadığını soruyor. Sinan bir yüzük alıp Zeynep’e evlenme teklif ediyor.

İşte Kefaret 10. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet’in kızını bulduğunu öğrenmesiyle Zeynep’in huzuru kaçar. Önce çocukları diğer eve gönderip Ahmet’le sakince konuşur. Ona durumu baştan anlatır. Sonra Ahmet, kızının bulunmasına çok sevindiği için bir kaç ay kendisine baba dememesini kabullenir. Meltem ise, eve yerleşip Ahmet’e sofralar hazırlar. Haberleri okuduktan sonra hemen Arzu’yu arar ve Cansu’nun onun yanında olduğunu, Zeynep’in bulduğu kızın başka bir kız olduğunu anlar.

Sinan, ilk işini başarıyla tamamlıyor ve kadın tacirlerinin elinde olan Amerikalı gazeteciyi onların elinden kurtarır. Kadın teşekkür etmek için Sinan’ın evine gelir. Münevver hemen kardeşinin yeni bir sevgili bulduğunu zanneder. Zeynep’te Sinan’ı görmek için onun evine gittiğinde onun o kadınla bir gecelik ilişki yaşadığını düşünür. Ahmet, valizini de toplayıp kızına yakın olmak için Zeynep’in evine taşınır.

Sude ile yakınlık kuran Ahmet, onu okula başlamaya ikna eder. Meltem, Zeynep’in adresini bulup oraya gider. Ahmet’e, o kızın Zeynep’le Sabri’nin ilişkisinden olma olduğunu, adamın mirasını sadece Zeynep’e ve kıza bıraktığının altını çizip onunda babalık testi yaptırmasını söyler. Sinan, Zeynep’ten aldığı diş fırçasıyla Cansu’dan aldığı saç örneğiyle DNA testi yaptırır ve test pozitif çıkar.

 Kefaret 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sinan Zeynep’e Sude’nin Gerçek Kızı Olmadığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler