Ana SayfaDizilerRamo 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Büyük Patronla Tanışıyor!

İlgili Postlar

Ramo 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Büyük Patronla Tanışıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 29. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir, babasının gizli odasına girip Sibel’in babasıyla ilgili bir bilgiye ulaşıyor. Fiko, Ramo’yu arayıp iş birliği teklif ediyor. Mashar, Cihangir’in yerini almak için büyük bir sınavdan geçiyor. Ramo, Vadim tarafından kurulan tuzağa düşmüyor ve onu götürüp kendi mezadını kazdırıyor. Ramo, büyük patronla tanışıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Büyük Patronla Tanışıyor!

Ramo 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cihangir öldükten sonra, Sibel Ramo’ya kavuşuyor. İkili evlerine gidip ilk kez huzurla aynı yatağa yatıyorlar. Nehir, hem annesini hem de babasını kaybettikten sonra, ne yapacağını bilemiyor. Mashar, yeğeninin yanında olmak istiyor. O ise, babasının değil Ramo’nun yanında olduğu için onu yanında istemiyor.

RAMO 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Onca aradan sonra Ramo ile Sibel bir araya geliyor. Sibel, Ramo’nun yanında yattığı gece kabuslarla uyanıyor. Ramo, Sibel’e bir yüzük alıp ondan önce evlenme teklifi ediyor. Evlenme kararından sonra Ramo, her şeyin bittiğini Adana’da büyük bir düğün yapacağını açıklıyor. Ramo, son bir iş için ailesinin yanından ayrılıyor.

Nehir, babasının gizli odasından Sibel’in babasına dair bir gizli dosya buluyor ve onu öldürmek için plan yapıyor. Öte yandan Cihangir’in yerine geçmek isteyen Mashar, büyük bir testten geçiyor. Kafasına dayadığı silahı iki kez çektikten sonra kendisini inandırıyor. Nehir ile Boran, işbirliği yapıyor.

Ama Nehir, onun amacını bilip ona babasının koltuğunu vermek istemiyor.Ramo, ailesiyle birlikte Adana’ya dönme kararı vermişken, Nehir eve gelip Sibel’den vakfın devrini istiyor. Bu arada ona tuzak kuruyor. Mahalleye birileri büyük bir saldırıda bulunuyor. Ramo, bu tuzağı fark edip evrakları başlarıyla gönderiyor. Tuzağı fark eden Vadim’in adamları için artık çok geç oluyor.

Ramo, Vadim’i götürüp ona kendi elleriyle mezarını kazdırıyor. Vadim, silahı Ramo’dan almayı başarıp ona doğrultup sıkıyor. Ancak silah boş çıkınca tuzağa düştüğünü anlıyor. O sırada şapkalı ve Mashar oraya geliyor.

Ramo 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cihangir’in Ölümüyle Ramo’ya Yeni Düşmanlar Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler