Ana SayfaDizilerSon Yaz 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekleri Öğrenen Akgün Selim'e Saldırıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekleri Öğrenen Akgün Selim’e Saldırıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Son Yaz, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Soner, Akgün’ün dijital kelepçesi olduğunu öğrenince onu bırakıyor. Akgün, Halil’in istediği adamı Selim’in sakladığı yeri öğreniyor. Ama onu satmıyor. Selim, Akgün’e inanıp ayağındaki kelepçeyi çıkarttırıyor. Ahmet, Akgün’e bir fotoğraf gösterip babasını ele vermesi için annesini Selim’in tehdit ettiğini söylüyor. Son Yaz 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gerçekleri öğrenen Akgün, Selim’e saldırıyor ve ona bedel ödeteceğini söylüyor.

Cuma Dizileri 2020

Gerçekleri Öğrenen Akgün Selim’e Saldırıyor!

Son Yaz 5. bölüm 1. fragmanında; Akgün, Selim’in üzerine yürüyüp ona vurmaya başlıyor. Ona daha bedel ödemediğini o bedeli kendisinin ödeteceğini söylüyor. Selim, ne olduğunu anlayamıyor. Canan, Selim’in savcı değilde normal bir avukat olsaydı hayatlarının daha farklı olduğunu düşünüyor. Selim Canan’a, hayatta tek hak etmediği kişinin o olduğunu söyleyip ona sarılıp öpüyor.

İşte Son Yaz 5. bölüm 1. fragmanı…

SON YAZ 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halil, Akgün’den Selim’in gözaltına aldığı Latif’in nerede olduğunu öğrenmesi karşılığında serbest bırakıyor. Akgün, bu teklifi kabul etmiyor ve emniyetin birazdan orada olacağını söylüyor. Soner, Akgün’ün ayağındaki dijital kelepçeyi görünce onu aldıkları yere bırakıyor. Selim, kelepçenin sinyallerinin olduğu yere gidiyor. Sonra sinyal kayboluyor ve tekrar sitenin sahilinden sinyal geliyor.

Akgün, Selim’e biraz yüzdüğünü söylüyor. Kaan, Yağmur’la Akgün arasında bir şey olduğunu düşünüp onu terk ediyor. Yağmur’un üzgün olduğunu gören Akgün, onu teselli ediyor. Kaan, ortalardan kayboluyor. Annesi gelip oğlunun kayıp olmasından Yağmur’u suçluyor. Selim, Fatih’in Canan’a iş teklif ettiğini duyuyor. Canan’la konuşup onunla çalışmasını istemediğini söylüyor.

Selim’e sinirlenen Canan, Fatih’i arayıp teklifini kabul ettiğini söylüyor. Ertesi gün Selim, Fatih’in yanına gidip Canan’la çalışmasını istemediğini onu arayıp çalışamayacaklarını söylemesini istiyor. Baroya kayıt olan Canan, Fatih’ten gelen telefonla yıkılıyor. Onun ne kadar üzüldüğünü gören Selim, Yağmur ile birlikte Canan’a bir ofis ayarlıyor ve ona sürpriz yapıyorlar.

Akgün, Kaan’ın yanına gidip Yağmur ile aralarında bir şey olmadığını ona inandırıyor. Daha sonra Selim’e kendisini İstanbul’a götürüp teslim etmesini istiyor. Selim, onu emniyete götürüp ayağındaki kelepçeyi söktürüyor ve ona güvendiğini söylüyor. Benzin istasyonunda tuvalete giren Akgün, karşısında Ahmet’i görüyor.

Ahmet, oraya geldiğinden kimsenin haberi olmadığını söyleyip ona, annesiyle Selim’in fotoğrafını gösteriyor. Akgün’e Selim’in, babasını ihbar etmesi için annesini tehdit ettiğini söylüyor.

Son Yaz 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün’ün Selim Hakkında Öğrendiği Gerçek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler