Ana SayfaDizilerSon Yaz 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün'ün Selim Hakkında Öğrendiği Gerçek...

İlgili Postlar

Son Yaz 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün’ün Selim Hakkında Öğrendiği Gerçek Ne?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Son Yaz, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yağmur, bahçede Kaan’dan ayrıldığı için gözyaşı döker. Akgün, Yağmur’un yanına gidip onu teselli eder. Ona, ağlamamasını ağlaması gereken kişinin ağlamasını söyler. Yağmur’a gülmesini, o gülünce güneş gibi baktığını söyler. Son Yaz 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akgün’ün, Selim hakkında öğrendiği gerçek ne?

Cuma Dizileri 2020

Akgün’ün Selim Hakkında Öğrendiği Gerçek Ne?

Son Yaz 4. bölüm 2. fragmanında; Akgün, Yağmur’a sevip sevmediğini soruyor. Oda sevdiğini söyleyip Akgün’e sarılıyor. Selim, Fatih’in Canan’ın yakınlarında olmasından rahatsız olup ona sürpriz yapıp avukatlık ofisi açıyor. Akgün, Selim hakkında öğrendiği şeyle onun karşısına geçiyor ve kendisinin onun ailesine sokulacak adam olmadığını söylüyor. Selim ise, onun konuşmaları karşısında sinirlenip Akgün’e tokat atıyor.

İşte Son Yaz 4. bölüm 2. fragmanı….

SON YAZ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Yağmur, Akgün’e yardım edip onu bineceği tekneye kadar götürürken, başka bir tekne üzerilerine doğru sürer. Tam vuracağı sırada durur ve içinden Selim iner. Soner, tamda pusu kurmuş Akgün’ü almayı beklerken eli boşa çıkar. Ne Yağmur, nede Akgün, yerlerini kimin söylediğini anlayamaz.

Selim, artık Akgün’ün hallerinden sıkılıp onu götürüp emniyete teslim eder. Suçları sıralanıp tutuklanır. Sorgu odasında Akgün, Selim’e bela okur. Selçuk, Selim’in oğlunu emniyete teslim ettiğini duyunca onunla konuşmak ister. Ona geçmişiyle ilgili ufaktan tehdit eder. Selim, Selçuk’un tehdidine değil Akgün’ün konuşmalarına çok duygulanır ve polis otosunun önünü kesip onu alıp eve götürür.

Ertesi gün Akgün’e kelepçe takılır. O kelepçeyle Akgün, sitenin dışına çıkamayacaktır. Akgün, Altay’ın telefonundan Eray’ı arayıp kendisini savcıya sattığını söyler. Oda Soner’in dediklerini ona tekrar edip annesine hakaret eder. Akgün ertesi gün Eray’ın mekanına gidip onun işini bitirmeyi planlar.

Yağmur, bu durumu öğrenip ona engel olmak isterken Kaan görür ve Akgün’ün kafasına kül tablası atar. Akgün’ün kafası yarılır. Bunu gören Canan, Selim’e haber verip onu hastaneye götürür. Akgün, oradan da kaçmaya kalkar. Ama Yağmur ona engel olur. Annesinin mektubunu okuyan Akgün, Eray’ı arayıp onun mekanını basmayacağını denize bakıp unutacağını söyler.

Soner, Akgün’ün aradığı telefondan yerini bulup onu sahilde yakalar ve onu bayıltıp götürür. Sonra elini kolunu bağlayıp eline silahı dayar. O sırada babası arar. Akgün’e Selim’in yanında olmasını ve kendilerine onun adımlarını bildirmesi için iş birliği teklif eder. Bu arada Yağmur, yerlerini babasına Kaan’ın söylediğini öğrenir. Selim, iki senedir Fatih’le ailesinin yakın olduklarını öğrenir. Akgün’ün kaçtığını öğrenip peşine düşer.

 Son Yaz 4. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Akgün Yağmur’a Aşık Mı Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler