Ana SayfaDizilerSurvivor 21 Ocak Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 21 Ocak Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021’in 21 Ocak Perşembe ekrana gelen 10. bölümünde ödül oyununda heyecanlı dakikalar yaşandı. Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımları yemek ödüllü oyunu kazanabilmek için zorlu parkurda karşı karşıya geldi. Survivor 21 Ocak ödül oyununu kim kazandı?

Etap Çok Zordu

Denizdeki parkurda mücadele eden yarışmacılar karaya daha erken vararak başarılı atışlar yapmaya çalıştı. Kazanan takım ise sezonun en farklı galibiyetini almış oldu. Zorlu etap yarışmacıları yorsa da iki takımda ödül oyunu için adeta canını dişine taktı.

Survivor 2021 İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Ödül Neydi?

Survivor 10. bölümde ünlüler ile gönüllüler, gündüz bölümünde nefis bir yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Oyun öncesinde Murat Ceylan, “Size iyi gelecek sıcak bir ödül” diyerek sepeti açtı. Ödül oyununu kazanan takıma kişi başı dörder peynirli poğaça verileceği açıklandı. Survivor’da açlıkla da mücadele eden yarışmacılar poğaça ödülünü duyunca büyük sevinç yaşadı.

Survivor 21 Ocak Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor ödül oyununda yine kıran kırana bir mücadele yaşandı. Tamamı denizin içine kurulu parkurda yarışmacılar, zipline, denge tahtası gibi birçok engeli aşıp sayıyı takımına kazandırmaya çalıştı. Açlıkla mücadele eden yarışmacılar, verilecek ödül ile biraz da olsun farklı şeyler yiyebilmek için parkurda daha hırslı oldu. Survivor’da sadece bir defa yemek ödülü kazanan gönüllüler takımı oyuna hızlı başladı. Gönüllüler çok iyi başladıkları ödül oyununda skoru 7-2’ye getirdi. Oyunun sonrasında ise gönüllüler, sezonun en farklı galibiyetini aldı. Survivor’da 10-3 skorla ödül oyununu kazanan takım gönüllüler oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler