Ana SayfaDizilerİbo Show 'da 15 Yıllık Ebru Yaşar ve İbrahim Tatlıses Küslüğü Bitti

İlgili Postlar

İbo Show ‘da 15 Yıllık Ebru Yaşar ve İbrahim Tatlıses Küslüğü Bitti

İbo Show ‘un 11. bölüm tanıtımı yayınlandı. İbrahim Tatlıses’in bu haftaki konukları Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay. Programda İbrahim Tatlıses ve Ebru Yaşar arasındaki 15 yıllık küslük son buluyor. Detaylar haberimizin devamında…

İbrahim Tatlıses kimdir?                    Çetin Altay Kimdir?

Ebru Yaşar kimdir?

Ebru Yaşar ve İbrahim Tatlıses 15 Yılın Ardından İbo Show’da Barıştı!

İbo Show ‘da Linet Fırtınası Esti…

İbrahim Tatlıses’in bu haftaki konukları Ebru Yaşar, Resul Dindar, Selçuk Balcı ve Çetin Altay. Programda İbrahim Tatlıses ve Ebru Yaşar arasındaki 15 yıllık küslük son buluyor. Ebru Yaşar açıklamasında “Hayatımın en heyecanlı gecesini yaşıyorum. Belki seni 15 yıldan sonra ilk kez göreceğim ondan oldu” dedi.

Resul Dindar kimdir?                Selçuk Balcı Kimdir?

Ebru Yaşar “Neden Küstüğümüzü Ben de Bilmiyorum”

Ebru Yaşar daha önce yaptığı açıklamasında “Neden küstüğümüzü ben de bilmiyorum” demişti. Ebru Yaşar, “Yıllar sonra küslüğümüze son verdik. Çok duygusal bir program oldu. Herkesin orada bir anısı var. Biz 5 sene çalışıp 15 sene küs kalan bir patron-sanatçı ilişkisi yaşadık. Ama yıllar sonra o küskünlüğe son verdik. Sevgili Polat Yağcı ve İbrahim Bey programa davet ettiler. Tabii ki seve seve katıldım. Anılara döndüm. Eski albüme döndük. Biz zaten birbirimizi görünce ağladık. Çok seviyorum kendisini, iyi ki barıştım. 2021’de küskünlükler bitsin” ifadelerini kullandı.

İbo Show’da Ahmet Kaya’nın Şarkısını Seslendiren Deniz Seki’ye Tepki Yağdı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler