Ana SayfaÜnlülerİbo Show 'da Linet Fırtınası Esti...

İlgili Postlar

İbo Show ‘da Linet Fırtınası Esti…

Ünlü şarkıcı Linet, geçtiğimiz akşam İbrahim Tatlıses’in konuğu olarak katıldığı İbo Show’da deyim yerindeyse adeta fırtına estirdi. İşte Detaylar…

Seren Serengil Bombayı Patlattı! İbrahim Tatlıses, Derya Tuna’yı Bakın Kiminle Aldatmış…

İbo Show ‘da Linet Fırtınası Esti…

Coşkun Sabah, Okan Bayülgen ve Saba Tümer ile beraber İbo Show’a katılarak okudukları eserlerle herkesi kendine hayran bırakan ünlü sanatçı, twitter’da da #Linet hastag’iyle birlikte Türkiye gündeminde 3. Sıraya kadar çıktı.

“Sen Ne Yaptın Öyle Canavar?”

İbrahim Tatlıses ‘Sen ne yaptın öyle Canavar? Tizlere çıkıp name yapmak çok zor. Nameyi nasıl oturtuyor dengeyi kaçırmadan helal olsun’ derken Coşkun Sabah’ta; ‘Bu nasıl okumak böyle, akıllara zarar’ dedi. Saba Tümer ise; ‘Maşallah maşallah maşallah… Ağzım açık kaldı yaa…’ şeklinde konuştu.

Linet’in Yeni Kalçasıyla Olay Pozu!

“Nerde Çıkıyorsan Söyle de, Polise Bastıralım”

İbrahim Tatlıses’in Linet’e; ‘Konserler nasıl gidiyor?’ diye espirili sorusuna aynı üslüpla; ‘ooo her gün konser veriyoruz. Konserler dolup taşıyor’ deyince Okan Bayülgen; ‘aaa karantina’da nerde çıkıyorsan söyle de, polise bastıralım’ demesiyle tüm izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi…

İbrahim Tatlıses kimdir?

“5 Yaşında da Sahnede Şarkı Söylüyordum”

İbrahim Tatlıses’in ‘Sesinin güzel olduğunu ne zaman anladılar, ne zaman sahneye çıktın ilk?’ diye sorması üzerine Linet; ‘3 yaşında anaokulunda şarkı söylettiler, 5 yaşında da sahnede şarkı söylüyordum. Annem şarkıcı olduğu için ilk o çıkardı sahneye’ ifadeleriyle cevapladı.

Linet Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler