Ana SayfaÜnlülerLinet'in Yeni Kalçasıyla Olay Pozu!

İlgili Postlar

Linet’in Yeni Kalçasıyla Olay Pozu!

Yaklaşık 3 ay önce kalça büyütme ameliyatı olan ünlü şarkıcı Linet, sosyal medya sayfasından mini siyah şortuyla poz vererek takipçilerinin beğenisine sundu. “Bayramda evde kal” çağrısı da yapan ünlü şarkıcının pozuna beğeni yağdı. İşte Detaylar..

Linet Sokak Kombini

Linet’in Yeni Kalçasıyla Olay Pozu!

Türkiye’nin güçlü seslerinden bir tanesi olan yetenekli şarkıcı Linet, sosyal medya hesabından iki gündür bayrama özel paylaşımlar yapıyor.  Bayramdan dolayı sokağa çıkma yasağını evinde geçiren güzel şarkıcı siyah mini şortuyla havuz başında yeni pozunu verdi.

Linet Kimdir?

“Uzaklarda Arama Çünkü Sen Kalbimdesin”

İstanbul’un son günlerdeki serin havasına çok da aldırış etmeden kolsuz bluzu ve mini şort ile evinin terasındaki havuzun başında poz veren Linet, “Uzaklarda arama çünkü sen kalbimdesin. En yakın zamanda yan yana can cana bayramlar kutlamak dileğiyle” diyerek bu anları hayranlarıyla Evde kal Türkiye mesajıyla yayınladı.  Yetenekli şarkıcı geçen Şubat’da kalça büyütme estetiği yaptırmıştı.

İşte Linet’in Mini Şortuyla Bayram Pozu;

kalça büyütme estetiği yaptıran Linet
kalça büyütme estetiği yaptıran Linet

Bayramın ilk günü de pembe renkli mini elbisesiyle yine terasındaki havuz başında poz veren ünlü şarkıcı Linet “Sevdiklerinizle sağlıklı huzurlu, sevgi dolu nice bayramlar” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler