Ana SayfaDedikoduSerel Yereli'nin Parktaki Mayolu Pozu Takipçilerinden Tepki Aldı!

İlgili Postlar

Serel Yereli’nin Parktaki Mayolu Pozu Takipçilerinden Tepki Aldı!

Karantina döneminde ünlülerin cüretkar pozları hız kesmeden devam ediyor. Son paylaşımlardan biride yurt dışında yaşamını sürdüren oyuncu Serel Yereli’nin parktaki mayolu paylaşımları oldu. Serel Yereli’nin Parktaki Mayolu Pozu Takipçilerinden Tepki Aldı! İşte Detaylar..

Serel Yereli Takipçilerini Kızdırdı..

Serel Yereli’nin Parktaki Mayolu Pozu Takipçilerinden Tepki Aldı!

Yenenekli oyuncu Serek Yereli, en son oyunculuğu bırakmış ve kariyerine müzikal yönde devam etme kararı almıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaya devam eden güzel oyuncu Serel Yereli, isminden söz ettirmeye devam ediyor. Serel Yereli son olarak mavi mayosunu giydi ve parka gitti. İşte tamda o anları sosyal medya sayfasından yayınlayan güzel oyuncu’nun bu cesur pozları hayranlarını ikiye böldü. Serel Yereli’nin Parktaki Mayolu Pozu Takipçilerinden Tepki Aldı!

Serel Yereli Hayranlarını İstemeden İkiye Böldü!

Bir süredir Londra’da yaşayan Serel Yereli, Kovid 19 salgını zamanında verdiği enteresan fotoğraflarına yenisini ekledi. Öncesinde de geceliğiyle evinin camına çıkıp ordan poz veren güzel oyuncu bu defa güzel havadan faydalanarak mavi mayosuyla verdiği pozları olay oldu.

Ard arda verdiği cüretkar pozları takipçilerinin beğenisine sunan ünlü güzel, takipçilerini istemeden de olsa ikiye ayırdı.

Serel Yereli kimdir?

Bir bölüm sosyal medya kullanıcısı güzel oyuncunun bu pozlarından çok beğenirken diğer bölüm kullanıcı ise bu cüretkar pozlardan rahatsız olduğunu gösterdi.

İşte Serel Yereli’nin O Cesur Pozları;

Serel Yereli'nin O Cesur Pozları;
Serel Yereli’nin O Cesur Pozları;

Serel Yereli'nin O Cesur Pozları;

Serel Yereli’nin O Cesur Pozları;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler