Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman ve Eşinden Çok Özel Açıklamalar!

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman ve Eşinden Çok Özel Açıklamalar!

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programına konuk olan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi’nin tatlı atışması canlı yayında izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Almeda Abazi’nin isyanı ve özel açıklamalarıyla tüm Detaylar Haberimizde..

Tolgahan Sayışman Ve Almeda Abazi Çiftinin Efsane Evleri…

 

Tolgahan Sayışman ve Eşinden Çok Özel Açıklamalar!

2017 senesinde muhteşem bir düğünle nikah masasına oturan ve ardından geçen yıl biricik oğulları Efehan’ı kucaklarına alan Sayışman çifti, önceki gün Kanal D ekranlarındaki 2.Sayfa magazin programı canlı yayına katıldılar. Salgın dolayısla karantina günlerinin nasıl geçtiğini açıklayan çiçeği burnunda çift, tatlı tatlı atışmalarıyla da izleyenleri gülümsetti. Tolgahan Sayışman ve Eşinden Çok Özel Açıklamalar Geldi!

Abazi: “Tolgahan Bütün Gün Konsol Oynuyor Ve Çok da Dağınık”

Yakışıklı oyuncunun oyun hastalığı yüzünden artık isyan eden Almeda Abazi “Tolgahan bütün gün konsol oynuyor, baktım bırakmıyor vazgeçtim ve katları ayırdım” dedi. Bu durumu güzel eşinin abarttığını düşünen Tolgahan Sayışman, “Evde kendine ait takılabileceği bir sürü alan var aslında” diyerek kendini savundu.

Tolgahan Sayışman Kimdir?

“Koltuğun Yanına Bardak Bile Koysam Almeda Ortalığı Yıkıyor”

Sonrasında evdeki dağınıklık hakkında sorun çıkıp çıkmadığını soran ünlü sunucular Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’a cevap yanıt veren yakışıklı oyuncu; “Evimiz zaten çok tertipli ancak koltuğun kenarına çay bardağı bile koysam Almeda ortalığı yıkar” dedi. Eşine hemen cevap vermek isteyen Almeda Abazi; “Tolgahan o kadar dağınık ki ben böyle bir şey görmedim. Bir tişört denese onu oraya çıkartıp bırakır” dedi.

Almeda Abazi Kimdir?

Evde iş bölümü yapılıp yapılmadığı hakkında da konuşan Almeda gülümseyerek, “Tolgahan oyun oynar, Efe ile oynar ama o kadar” dedi. Peşinden de eşi Tolgahan Sayışman’ın yanağına bir öpücük bıraktı. Yakışıklı oyuncuda eşinin bu tepkisize onu öperek cevap verdi.

Tolgahan Sayışman: “Almeda’nın Hazırlanması 1 saat 15 dakika Sürüyor”

Canlı yayın için kimin daha kısa sürede hazırlandığını da anlatan çiftten Almeda, “Her şeyden şikayet etmiş gibi oldum ama ben 5 dakikada hazırlandım. Tolgahan daha geç hazırlandı. Zaten saçını yapmak için banyoya giriyor, her yapış yapış saç spreyi oluyor” Sayışman ise “Almeda abartıyor. Kendisini bir görseniz hazırlanması 1 saat 15 dakika sürmüştür belki de” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler