Ana SayfaÜnlülerBilsem ki Şarkısına Bahar Gelir Yorumu

İlgili Postlar

Bilsem ki Şarkısına Bahar Gelir Yorumu

Bahar Gelir’in hayali gerçek oldu. Serdar Ortaç’ın “Bilsem ki” şarkısını okumayı uzun yıllardır isteyen sanatçı, sonunda dileğine kavuştu. Duygusal şarkıya etkileyici sesiyle hayat veren Bahar Gelir, klibini de siyah beyaz çekti. Bahar Gelir Yorumu ile Bilsem ki Hikayesi..Detaylar Haberimizde..

Bahar Gelir’den Karantina Klibi

Bilsem ki Şarkısına Bahar Gelir Yorumu

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç’ın “Bilsem ki” eserini seslendirmeyi uzun zamandır  arzulayan Bahar Gelir’in nihayet hayalleri gerçek oldu. Eşsiz duygusallıktaki esere eşsiz sesiyle can veren sanatçı Bahar Gelir, klibini ise siyah beyaz çekerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Bahar Gelir Kimdir?

Bilsem ki İle Hayalini Gerçekleştirdi

“İlla da” isimli albümüyle geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan şarkıcı Bahar Gelir, müzik dünyasının en sevilen eserlerinden birine eşsiz yorumuyla yeniden hayat verdi. Sanatçı, “Küçük yaşlardan bu yana en sevdiğim şarkı” dediği “Bilsem ki”yi seslendirdi. Söz ve müziği Serdar Ortaç’a ait şarkı, Gelir’in sesiyle bambaşka bir ruha büründü.

Bilsem ki’ye Siyah Beyaz Klip!

Düzenlemesini Tolga Kılıç’ın yaptığı “Bilsem ki”ye klip de çekildi. Yönetmenliğini Halil Güzel ve Oktay Bingöl’ün üstlendiği klibin çekimleri stüdyoda 18 saatte tamamlandı. Siyah beyaz olarak tasarlanan klibin şarkının dramını yansıttığını söyleyen Bahar Gelir, “Bilsem ki’yi okumak hayalimdi. Bu şarkıyı profesyonel anlamda seslendirip klip çeken tek kadın sanatçı benim. Hem şarkının son hali hem de klip çalışmamız çok içime sindi. Dinleyicilerin de seveceğini düşünüyorum” dedi. “Bilsem ki” dijital platformlarda yayında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler