Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Dünya Rekorunu Kırdı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Dünya Rekorunu Kırdı!

Dün gece Survivor 2020 gönüllüler takımıyla birlikte yaptığı Instagram canlı yayınında tam 1 milyon izleyiciye ulaşan Acun Ilıcalı, tüm yarışmacılarla beraber  yep yeni bir rekor denemesi gerçekleştirdi. Ünlü televizyoncu, son canlı yayınında 2 dakika içinde 3 milyon seyirciye ulaşarak daha önce 2 milyon olarak kırılan dünya rekorunu kırdı. Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı’dan Mert ve Ersin Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

Acun Ilıcalı Dünya Rekorunu Kırdı!

Başarılı yapımcı Acun llıcalı’nın en yoğun kullanılan sosyal medya platformu olan instagram’da gerçekleştirdiği canlı yayını 2 milyon seyirciyi geçerek dünya rekoru kırdı. Acun Ilıcalı Dünya Rekorunu Nasıl Kırdı!

Tv 8 kanalının soluksuz takip edilen yarışma programı Survivor’da Acun Ilıcalı, daha öncesinde gönüllüler takımıyla beraber yaptığı Instagram canlı yayınında tam 1 milyon izleyiciye ulaşmıştı. Ardından Acun Ilıcalı, geçen günlerde, dünya rekorunun iki milyon izleyici olduğunu ve 25 Mayıs Pazartesi gecesi Survivor canlı yayınında bu rekoru da kırmayı deneyeceklerini söylemişti.

Canlı Yayını Kapatamayan Acun’un Mert Öcal’la Olan Konuşmaları Duyuldu!

ünlü rapçi Tekashi69
ünlü rapçi Tekashi69

Tam 3 Milyon Seyirciye Ulaştı!

Ünlü televizyoncu, dün gece saat 23.30’da açtığı canlı yayında 2  dakika içinde tam 3 milyon seyirciye ulaşarak, daha öncesinde rekor 2 milyon izleyicisiyle ünlü rapçi Tekashi69’a sahip olan dünya rekorunu kırmış oldu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Tam 3 Milyon Seyirciye Ulaştı
Tam 3 Milyon Seyirciye Ulaştı

Canlı Yayınından Rekorundan Sonra Parti Var..

Ünlü yapımcı instagram rekor denemesinin hemen sonrasında  Dominik adasında parti yapacağını açıklamıştı. Rekor Partisi Instagram üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve yarışmacı Cemal Can Dj’lik yapacağı öğrenildi.

Cemal Can Seven Kimdir?

Acun Daha Öncesinde de 1 Milyon İzleyiciye Ulaşmıştı.

Popüler sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Survivor Gönüllüler takımıyla beraber Instagram’da canlı yayın gerçekleştirmişti. Yoğun talep gösterilen bu canlı yayın, anlık biçimde 1 milyon izleyici sayısını devirmiş ve Türkiye’deki en fazla izlenen Instagram canlı yayını olmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler