Ana SayfaDizilerSadakatsiz 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Annesini Terk Edip Babasıyla Yaşamak...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Annesini Terk Edip Babasıyla Yaşamak İstiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 15. yeni bölümüyle 27 ocak çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Asya, Selen’in annesinden Ali’nin arkadaşlarının eşyalarını çaldığını öğrenir. Selçuk, Nil’in Asya ile telefon görüşmesini duyar. Asya’dan intikam almak için peşine düşer. Volkan’da onların peşinden gider. Selçuk, Nil’i otogarda yakalar. Nil, kaçarken bir inşaata çıkar. Onun düşmesinden korkan Volkan, onu korumaya çalışırken Selçuk aşağı düşer. Sadakatsiz 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali, annesini terk edip babasıyla yaşamak istiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ali Annesini Terk Edip Babasıyla Yaşamak İstiyor!

Sadakatsiz 15. bölüm 1. fragmanında; Asya, Ali’nin arkadaşlarının eşyalarını aldığını öğrenip aldıklarını geri iade ediyor. Demir, Ali’yle sınıfta dalga geçip onun hırsız olduğunu herkese söylüyor. Ali, annesinin yaptığı şey için onu affetmiyor ve onu terk ediyor. Derin, Ali’nin eşyalarını almak için Asya’nın kapısına geliyor.

İşte Sadakatsiz 15. bölüm 1. fragmanı…

SADAKATSİZ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Volkan, Asya ile konuşup ondan gitmesi istedikten sonra sarhoş bir şekilde eve gelir. Derin, Volkan’ı anladığını söyleyip onu teselli eder. Bahar, evi terk ediyor. Mert, Derya’ya gidip o kadını Volkan’ın tutup kendisine tuzak kurduğunu söyler. Derya da Mert’in yanında olmaz. Derya’nın yanında kalan Bahar, evine gelip Mert’e mesaj yazar. Ondan tam yedide eve gelmesini ister.

Asya, Ali’yi okula bırakmaya gittiğinde oğlunun Selen’le aralarının soğuk olduğunu anlar. Annesi üzülerek, Selen’in Ali’yi arkadaşlarının eşyalarını alıp çöpe atarken gördüğünü söyler. Asya, o gün hastaneden erken çıkıp oğluyla konuşmak ister. Ama vakfa davet edilir. Orada kendisine üyelik teklifi gelir.

Gönül, bu duruma karşı çıksa da Derin, oylamaya katılıp evet oyu verir. Orada Asya, Ali’nin akşam babasıyla olacağını öğrenir. Gönül, Derin’in o bilekliği Ali’nin aldığını bildiğini ama bunu kendi lehine çevirip onunla arasını iyileştirebileceğini söyler. Derin’de, aynen annesinin dediği gibi yapıp Ali’ye, o bilekliği aldığını bildiğini, kendisininde küçükken kızdığı arkadaşlarının eşyalarını alıp sakladığını ve o bilekliği ona kendisinin hediye ettiğini söyler.

Selçuk, Volkan’ın evinin önüne gidip onu tehdit eder ve paranın kalanını ister. Volkan, şirket hesabından 100.000 lira çekip Selçuk’a verir. Selçuk, o parayla Nil’e pahalı bir yüzük alıp evlenme teklif eder. Daha sonra Nil’in Asya ile telefonda görüşmelerini duyup kendisine oyun oynadıklarını anlar.

Asya, Selçuk ile buluşur ve eğer kendisine bir şey yaparsa orada olduklarını bildiğini söyler. Volkan, Selçuk’un Asya’ya bir şey yapmasından korkup peşlerine düşer. Asya, Nil’i İzmir’e göndermek için otogara gider. Selçuk, onun telefonuna yerleştirdiği programdan yerini bulur. Nil, kaçmaya başlıyor ve bir inşaata çıkar.

Arkasından Selçuk ve Volkan. Nil, Selçuk’a üzerine gelirse kendisini oradan atacağını söyler. O sırada Volkan, Nil’in kolundan çeker. Selçuk ise aşağı düşer.

Sadakatsiz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selçuk Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler