Ana SayfaDizilerHekimoğlu 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kanser Hastası Genç Kardeşinden İlik Almak...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kanser Hastası Genç Kardeşinden İlik Almak İstemiyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 34. yeni bölümüyle 26 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahir, Ateş’in peşini bırakmaz. Bu sefer onun yakınındaki insanlarla uğraşmaya başlayıp onlarla Ateş’in arasını açmaya uğraşır. Önce Orhan’ın arabasını bağlatır. Sonra ekibindekilerle uğraşıp onların pes edip Ateş’i korumasını bırakmasını sağlamaya çalışır. Hekimoğlu 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanser hastası genç kardeşinden ilik almak istemiyor.

Salı Dizileri 2020

Kanser Hastası Genç Kardeşinden İlik Almak İstemiyor!

Hekimoğlu 34. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye gelen gencin ilik nakli olması gerektiği anlaşılıyor. Ona iliği uyan genç, küçük kardeşinden ilik almak istemiyor. Cani pahasına onun 18 yaşını doldurduktan sonra bu kararı kendisinin vermesini istiyor. Memoli, durumun ciddiyetini hastaya anlatmaya çalışıyor.

İşte Hekimoğlu 34. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahir, Ateş’i nezarete atıp 24 saat sonra serbest bırakır. Daha sonra evine araba emri çıkartıp kutular dolusu ağrı kesici bulur. Daha sonra hastanede herkesi sorguya çekip Ateş hakkında bilgi almaya çalışır. Onun reçetelerini Orhan’ın yazdığını öğrendikten sonra reçetedeki imzaların aynı olmadığını fark eder. Orhan, yalan söylemek zorunda kalır.

Ateş, herkese çarpa çarpa içeri giren genci görüyor ve onun hareket eden cisimleri göremediğini anlar. Üzerine gidince çocuk epilepsi krizi geçirir. Sonrasında organları iflas etmeye başlar. Alkolik olduğu anlaşılan gencin evinde araştırma yapılır. Ateş, gencin babasının 10 yıldır bitkisel hayatta olduğunu öğrenip onu geçici olarak uyandırıp konuşturmak için ona bir iğne yapmak ister.

İpek, Ateş’in yapmak istediği şeyi öğrenip ona engel olamaya çalışır. Ama Ateş, o iğneyi hastaya yapar. Adam kendisine gelip karnının acıktığını söyler. Ateş, adama oğlunun çok hasta olduğunu söyleyip ondan ailesi hakkında bilgi almak ister. Adam, dışarı çıkıp göl balığı yemek ister.

Ateş ile Orhan, adamı istediği yere götürür. Sorular sonrasından adamın yangında ölen karısının akrabalarında olan hastalığın oğluna da geçtiğini anlar. Adam, oğluna kalp nakli yapılması gerektiğini öğrenince nasıl olsa tekrar bitkisel hayata gireceği için ona kalbini vermek ister. Ateş ile Orhan, adama yardımcı olur. Adam kendisini asıyor ve oğluna kalbi nakil edilir.

Hekimoğlu 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Ateş’le Yakınlarını Birbirine Düşürüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler