Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci Han'ın Evinde Yaşamayı Kabul...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci Han’ın Evinde Yaşamayı Kabul Mu Ediyor?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 19. bölümüyle 26 ocak salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İnci, Han’ın ailesinin evinde yaşayacaklarını öğrenince ortadan kaybolur. Naci, Safiye ile tekrar görüşüp ona Gülru ile nasıl evlendiğini ve onu hiç unutmadığını anlatır. Han, her yerde İnci’yi arar. Ancak bulamaz. Han, İnci’den boşanma dilekçesini alınca yıkılır. Masumlar Apartmanı 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İnci, Han’ın evinde yaşamayı kabul mu ediyor?

Salı Dizileri 2020

İnci Han’ın Evinde Yaşamayı Kabul Mu Ediyor?

Masumlar Apartmanı 19. bölüm 1. fragmanında; Han, kendisini iyice kaybediyor. İşe bile kendisini veremiyor. Onun gözlerinin önünde eridiğini gören Gülben, ablasının bu duruma sevinmediğini anladıktan sonra İnci’yi bulup konuşuyor. Ona, evlerinde yaşamanın zor olduğunu bildiğini, belki evlerine gelirse kendilerine de iyi gelebileceğini söylüyor. Tüm aile halkının beklediği anda kapıdan İnci’nin girdiği görünüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 19. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, Naci ile Gülru’nun evlendiğini ve bir kızları olduğunu öğrendikten sonra annesinin konuşmalarını susturmak ister. Susmayınca da onu kafasından çıkartmak için evi birbirine katar. Kafasını duvarlara vurup kendisini yaralar. Han, onu sakinleştirmeye çalışır. İnci, Han’ın kendisini ailesiyle aynı evde yaşamak istediğini öğrenince ortadan kaybolur.

Han, her yerde İnci’yi arar. Yine terk edilme travması yaşar ve bir mağazanın camını kırıp manken çalar. Onu İnci’nin yerine koyup konuşmaya başlar. Sabah perişan halde eve gelir. Gülben’den, ablasının Naci ile Gülru’nun evlendiğini duyduktan sonra öyle olduğunu öğrenir. Doğruca Naci’nin yanına gidip ona, amacının ne olduğunu neden yıllar sonra geldiğini sorar.

Naci’yi tehdit edip ailesinden uzak durmasını ister. Yinede Safiye’nin yanına giden Naci, Gülben’in sayesinde Safiye’yle konuşur. Ona, ondan ayrıldıktan sonra babasının öldüğünü, yanında sadece Gülru’nun olduğunu, onu sevmekten hiç vazgeçmediğini anlatır. Safiye’ye, bir gün onu dışarı çıkarıp gezdireceğini söyler.

Gülru, Naci’nin çok hasta olduğunu öğrendikten sonra onu doktora götürür. Sonrasında Safiye’nin yanına gidip Naci’nin onu sevmekten hiç vazgeçmediğini anlatır. Ama Safiye, onu dinlemeyip kapıyı yüzüne kapatır. İnci, sadece Esra ve Ege ile iletişim kurar. Han, yolda gördüğü kadını İnci’ye benzetip kaza yapar.

Kaza yaptığı kişiyle kavgaya tutuşur. Adam buna vurdukça vurur. Han, ona karşılık bile vermez. Yaralı bir şekilde eve gelip ablasının dizine başını koyup ağlar. Sabah kahvaltıda Esra, eve gelip İnci’nin Han’a gönderdiği zarfı Gülben’e verir. Han, zarfı açıyor ve İnci’nin kendisinden boşanmak istediğini anlar.

Masumlar Apartmanı 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han İnci’den Boşanma Dilekçesi Alınca…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler