Ana SayfaDizilerSon Yaz 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Yağmur'u Kıskandırmayı Başarıyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Yağmur’u Kıskandırmayı Başarıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Son Yaz, 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akgün, Selim’in üzerine yürüyüp ona vurmaya başlar. Ona daha bedel ödemediğini o bedeli kendisinin ödeteceğini söyler. Selim, ne olduğunu anlayamaz. Canan, Selim’in savcı değilde normal bir avukat olsaydı hayatlarının daha farklı olduğunu düşünür. Selim Canan’a, hayatta tek hak etmediği kişinin o olduğunu söyleyip ona sarılıp öper. Son Yaz 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akgün, Yağmur’u kıskandırmayı başarıyor.

Cuma Dizileri 2020

Akgün Yağmur’u Kıskandırmayı Başarıyor!

Son Yaz 5. bölüm 2. fragmanında; Yağmur, Kaan ile barışıyor. Onunla gezerken Akgün’ü bir kızla görüyor. Akgün, hemen onu görünce kızın omzuna kolunu atıyor. Yağmur, Kaan’ın yanında sesli düşünüp onu kıskandığını belli ediyor. Akgün, Selim’e annesini tanıyıp tanımadığını soruyor. Ahmet, Akgün’den intikam almak için ona bir fikir veriyor. Canan, Selim’e Akgün’ün kim olduğunu soruyor.

İşte Son Yaz 5. bölüm 2. fragmanı…

SON YAZ 4. BÖLÜM ÖZETİ! 

Halil, Akgün’den Selim’in gözaltına aldığı Latif’in nerede olduğunu öğrenmesi karşılığında serbest bırakır. Akgün, bu teklifi kabul etmiyor ve emniyetin birazdan orada olacağını söyler. Soner, Akgün’ün ayağındaki dijital kelepçeyi görünce onu aldıkları yere bırakır. Selim, kelepçenin sinyallerinin olduğu yere gider. Sonra sinyal kayboluyor ve tekrar sitenin sahilinden sinyal gelir.

Akgün, Selim’e biraz yüzdüğünü söyler. Kaan, Yağmur’la Akgün arasında bir şey olduğunu düşünüp onu terk eder. Yağmur’un üzgün olduğunu gören Akgün, onu teselli eder. Kaan, ortalardan kaybolur. Annesi gelip oğlunun kayıp olmasından Yağmur’u suçlar. Selim, Fatih’in Canan’a iş teklif ettiğini duyar. Canan’la konuşup onunla çalışmasını istemediğini söyler.

Selim’e sinirlenen Canan, Fatih’i arayıp teklifini kabul ettiğini söyler. Ertesi gün Selim, Fatih’in yanına gidip Canan’la çalışmasını istemediğini onu arayıp çalışamayacaklarını söylemesini ister. Baroya kayıt olan Canan, Fatih’ten gelen telefonla yıkılır. Onun ne kadar üzüldüğünü gören Selim, Yağmur ile birlikte Canan’a bir ofis ayarlar ve ona sürpriz yaparlar.

Akgün, Kaan’ın yanına gidip Yağmur ile aralarında bir şey olmadığını ona inandırır. Daha sonra Selim’e kendisini İstanbul’a götürüp teslim etmesini ister. Selim, onu emniyete götürüp ayağındaki kelepçeyi söktürür ve ona güvendiğini söyler. Benzin istasyonunda tuvalete giren Akgün, karşısında Ahmet’i görür.

Ahmet, oraya geldiğinden kimsenin haberi olmadığını söyleyip ona, annesiyle Selim’in fotoğrafını gösterir. Akgün’e Selim’in, babasını ihbar etmesi için annesini tehdit ettiğini söyler.

Son Yaz 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gerçekleri Öğrenen Akgün Selim’e Saldırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler