Ana SayfaDizilerSadakatsiz 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin'in Planı Volkan'ın Pek Hoşuna Gitmiyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin’in Planı Volkan’ın Pek Hoşuna Gitmiyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 16. yeni bölümüyle 3 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Asya, Ali’nin arkadaşlarının eşyalarını alıp sakladığını öğrenir. Bulduğu kutuyu okula götürüp öğretmenine teslim eder. Gönül ile Derin’in konuşmalarını duyan Demir. tüm sınıfın ortasında Ali’nin hırsız olduğunu söyler. Annesini suçlayan Ali, babasına gider. Derin, Ali ile birlikte Asya’nın kapısını çalıp onun artık kendileriyle yaşayacağını söyler. Sadakatsiz 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derin’in planı, Volkan’ın pek hoşuna gitmiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Derin’in Planı Volkan’ın Pek Hoşuna Gitmiyor!

Sadakatsiz 16. bölüm 1. fragmanında; Derin, Ali o evde olduğu sürece Volkan ile Asya’nın görüşmek zorunla olduğunu düşünerek bir plan yapıyor. Ali’yi yanlarında kalmaya ikna ediyor. Volkan, durumu öğrendikten sonra Derin’e çok kızıyor ve onun bu süreçte annesine ihtiyacı olduğunu söylüyor. Asya’nın yanına gidip ona, Derin’in yaptığından haberi olmadığını en yakın zamanda Ali’yi getireceğini söylüyor. O sırada içeriden Turgay çıkıyor. Volkan, kıskançlıktan deliye dönüyor.

İşte Sadakatsiz 16. bölüm 1. fragmanı….

SADAKATSİZ 15. BÖLÜMDE ÖZETİ!

Volkan, Nil’i kurtarmaya çalışırken Selçuk, dengesini kaybedip inşaattan düşer. Yaralanan Selçuk, hastaneye kaldırılır. Asya ile Volkan, hastanede onun başından ayrılmaz. Derin, Volkan’ın yine Asya ile birlikte olduğunu duyunca sinirlenip hastaneye gider. Volkan, orada Derin’in kolundan tutup bağırmasına engel olur.

Derin, Asya’nın yanında kendisine kaba davranmasından sonra Volkan’a çok kırılır. Evliliği Volkan yüzünden biten Mert, Derin’i arayıp Asya ile Volkan hakkında onunla konuşmak istediğini söyler. İkili buluşur ve Mert, Volkan’ın hala Asya’yı düşündüğünü onunla evliliği konusunda aklında soru işaretleri olduğunu söyler.

Zaten, Asya’yı kıskanan Derin, ne yapacağını bilemez. Volkan, hastanede Derya’ya Selçuk’u kendisinin Asya’yı korkutmak için tuttuğunu itiraf eder. Derya, da gidip Asya’ya öğrendiklerini anlatır. Onun normal olmadığını ve mutlaka yardım alması gerektiğini söyler.

Asya, Ali’nin arkadaşlarının eşyalarını çaldığını öğrenir. Odasını arayan Asya, bir kutu dolusu eşya bulur. Turgay’la konuşup birlikte okula götürüp Ali’nin öğretmenine kutuyu teslim eder. Öğretmen, Ali’nin ismini vermeyeceğini ama onu bir doktora götürmelerini ister.

Gönül ile Derin’de. durumu öğrenip okula gider. Onlar konuşurken Demir, hırsızın Ali olduğunu duyup tüm sınıfın ortasında onu rezil eder. Annesinin çaldığı eşyaları kutuyla öğretmene teslim ettiğini söyler. Annesine öfkelenen Ali, babasıyla gider.

Haluk, Selçuk’un yanına gidip ona istediği kadar para vereceğini, karşılığında damadından uzak durmasını ister. Derin, Ali’yle yakınlık kurmak için elinden geleni yapar. Ali’yi de alıp Asya’ya giden Derin, onun eşyalarını almaya geldiklerini ve bundan sonra kendileriyle yaşayacağını söyler.

Sadakatsiz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Ali’nin Babasında Kalmasına İzin Verecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler