Ana SayfaDizilerSadakatsiz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Ali'nin Babasında Kalmasına İzin Verecek...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Ali’nin Babasında Kalmasına İzin Verecek Mi?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 15. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Ali’nin arkadaşlarının eşyalarını alıp sakladığını öğreniyor. Bulduğu kutuyu okula götürüp öğretmenine teslim ediyor. Gönül ile Derin’in konuşmalarını duyan Demir. tüm sınıfın ortasında Ali’nin hırsız olduğunu söylüyor. Annesini suçlayan Ali, babasına gidiyor. Derin, Ali ile birlikte Asya’nın kapısını çalıp onun artık kendileriyle yaşayacağını söylüyor. Asya, Ali’nin babasında kalmasına izin verecek mi?

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Ali’nin Babasında Kalmasına İzin Verecek Mi?

Sadakatsiz 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Volkan, Nil’i kurtarmaya çalışırken Selçuk, dengesini kaybedip inşaattan düşüyor. Yaralanan Selçuk, hastaneye kaldırılıyor. Asya ile Volkan, hastanede onun başından ayrılmıyor. Derin, Volkan’ın yine Asya ile birlikte olduğunu duyunca sinirlenip hastaneye gidiyor. Volkan, orada Derin’in kolundan tutup bağırmasına engel oluyor.

SADAKATSİZ 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, Asya’nın yanında kendisine kaba davranmasından sonra Volkan’a çok kırılıyor. Evliliği Volkan yüzünden biten Mert, Derin’i arayıp Asya ile Volkan hakkında onunla konuşmak istediğini söylüyor. İkili buluşuyor ve Mert, Volkan’ın hala Asya’yı düşündüğünü onunla evliliği konusunda aklında soru işaretleri olduğunu söylüyor.

Zaten, Asya’yı kıskanan Derin, ne yapacağını bilemiyor. Volkan, hastanede Derya’ya Selçuk’u kendisinin Asya’yı korkutmak için tuttuğunu itiraf ediyor. Derya, da gidip Asya’ya öğrendiklerini anlatıyor. Onun normal olmadığını ve mutlaka yardım alması gerektiğini söylüyor.

Asya, Ali’nin arkadaşlarının eşyalarını çaldığını öğreniyor. Odasını arayan Asya, bir kutu dolusu eşya buluyor. Turgay’la konuşup birlikte okula götürüp Ali’nin öğretmenine kutuyu teslim ediyor. Öğretmen, Ali’nin ismini vermeyeceğini ama onu bir doktora götürmelerini istiyor.

Gönül ile Derin’de. durumu öğrenip okula gidiyor. Onlar konuşurken Demir, hırsızın Ali olduğunu duyup tüm sınıfın ortasında onu rezil ediyor. Annesinin çaldığı eşyaları kutuyla öğretmene teslim ettiğini söylüyor. Annesine öfkelenen Ali, babasıyla gidiyor.

Haluk, Selçuk’un yanına gidip ona istediği kadar para vereceğini, karşılığında damadından uzak durmasını istiyor.Derin, Ali’yle yakınlık kurmak için elinden geleni yapıyor. Ali’yi de alıp Asya’ya giden Derin, onun eşyalarını almaya geldiklerini ve bundan sonra kendileriyle yaşayacağını söylüyor.

Sadakatsiz 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Annesini Terk Edip Babasıyla Yaşamak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler