Ana SayfaDizilerHekimoğlu 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Mahir'le Ateş Hakkında Ne Konuşacak?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Mahir’le Ateş Hakkında Ne Konuşacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 35. yeni bölümüyle 2 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ateş, ilaç içemez ve kimseye reçete yazdıramaz hale gelir. Ağrıları dayanılmaz hal alır. Mahir, Orhan’dan sonra Zeynep ve Memoli’nin de hesaplarına bloke koyar. Emre ile ise, özel görüşüp, onun daha önce Ateş’e ihanet ettiğini öğrendiğini söyler. Mahir’in teklifine Emre’nin cevabı da olumsuz olur. Hekimoğlu 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Orhan, Mahir’le Ateş hakkında ne konuşacak?

Salı Dizileri 2020

Orhan Mahir’le Ateş Hakkında Ne Konuşacak?

Hekimoğlu 35. bölüm 2. fragmanında; Mahir, İpek’e tüm hastanenin soruşturma altına girdiğini söylüyor. Ateş, ne olursa olsun işlerine devam etmeleri gerektiğini söylüyor. Orhan, Mahir’in yanına gidip artık konuşmaları gerektiğini söylüyor. Hastaneye gelen küçük kız çocuğunun durumu kötüleşince Ateş, enfekte olan bölgeyi almaları gerektiğinin kanısına varıyor. Ailesiyle konuşup onlara bunu yapmaktan başka çareleri olmadığını söylüyor.

İşte Hekimoğlu 35. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 34. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ateş’in evinde kalan Orhan, işe gitmek için dışarı çıktığında arabasının çekildiğini görür. Sebepsiz yere arabasının çekilme sebebini soran Orhan’a, Mahir komiserin selamı olduğu mesajı gelir. Hesaplarına da el konulan Orhan, arabasından da olur. Hastaneye gittiğinde ise reçete yazma izninin de kaldırıldığını öğrenir.

Hemen İpek’in yanına gidiyor ve ona durumu anlatır. İpek, Ateş’in mesleğinin elinden alınmaması için her şeyi yapacağını, bunun geçici bir durum olduğunu söyler. Orhan, reçetelerini yazmak için Ateş’in ekibinden Zeynep’i seçer. Mahir, durmak bilmeden hastanede önüne gelene Ateş’in kendilerine bir saygısızlık yapıp yapmadığını sormaya devam eder.

En sonunda İpek, Mahir’in karşısına geçip onun artık hastanede izni olmadan soruşturma yapmasını istemediğini söyler. Ateş’in ağrıları giderek artar. Ekibindekilerden kendisine ilaç yazmasını ister. Hiçbirine ilaç yazdıramaz. En son İpek’in kapısını çalar. İpek, Ateş’e reçete yazar. Yazarken de söylediği şey yeni vakasını çözmesini sağlar.

İlik nakli olması gereken genç, kardeşinin iliği uyduğu halde ondan ilik almak istemez. Ateş, onun bunu neden istediğini anlar ve sosyal hizmetleri arayıp kardeşlerini onlara verilmesini sağlar. Gencin istediğinin de bu olduğu için kardeşleriyle vedalaşır.

Hekimoğlu 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Ateş’in Ekibini De Kıskacına Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler