Ana SayfaDizilerHekimoğlu 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Ateş'in Ekibini De Kıskacına Alıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahir Ateş’in Ekibini De Kıskacına Alıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 34. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastaneye, 18 yaşında kimsesiz iki kardeşiyle birlikte geliyor. Gencin hastalığını büyük tetkikler sonunda anlaşılıyor. Mahir, Orhan’ın hesaplarını dondurduktan sonra yok yere arabasını da bağlattırıyor. Ateş, ilaç yazdırmak için ekibindekilere ve İpek’e rica etmek zorunda kalıyor. Hekimoğlu 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mahir, Ateş’in ekibini de kıskacına alıyor.

Salı Dizileri 2020

Mahir Ateş’in Ekibini De Kıskacına Alıyor!

Hekimoğlu 35. bölüm 1. fragmanında; Ateş, ilaç içemiyor ve kimseye reçete yazdıramaz hale geliyor. Ağrıları dayanılmaz hale geliyor. Mahir, Orhan’dan sonra Zeynep ve Memoli’nin de hesaplarına bloke koyuyor. Emre ile ise, özel görüşüp, onun daha önce Ateş’e ihanet ettiğini öğrendiğini söylüyor. Mahir’in teklifine Emre’nin cevabı da olumsuz oluyor.

İşte Hekimoğlu 35. bölüm 1. fragmanı…

HEKİMOĞLU 34. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ateş’in evinde kalan Orhan, işe gitmek için dışarı çıktığında arabasının çekildiğini görüyor. Sebepsiz yere arabasının çekilme sebebini soran Orhan’a, Mahir komiserin selamı olduğu mesajı geliyor. Hesaplarına da el konulan Orhan, arabasından da oluyor. Hastaneye gittiğinde ise reçete yazma izninin de kaldırıldığını öğreniyor.

Hemen İpek’in yanına gidiyor ve ona durumu anlatıyor. İpek, Ateş’in mesleğinin elinden alınmaması için her şeyi yapacağını, bunun geçici bir durum olduğunu söylüyor. Orhan, reçetelerini yazmak için Ateş’in ekibinden Zeynep’i seçiyor. Mahir, durmak bilmeden hastanede önüne gelene Ateş’in kendilerine bir saygısızlık yapıp yapmadığını sormaya devam ediyor.

En sonunda İpek, Mahir’in karşısına geçip onun artık hastanede izni olmadan soruşturma yapmasını istemediğini söylüyor. Ateş’in ağrıları giderek artıyor. Ekibindekilerden kendisine ilaç yazmasını istiyor. Hiçbirine ilaç yazdıramıyor. En son İpek’in kapısını çalıyor. İpek, Ateş’e reçete yazıyor. Yazarken de söylediği şey yeni vakasını çözmesini sağliyor.

İlik nakli olması gereken genç, kardeşinin iliği uyduğu halde ondan ilik almak istemiyor. Ateş, onun bunu neden istediğini anlıyor ve sosyal hizmetleri arayıp kardeşlerini onlara verilmesini sağlıyor. Gencin istediğinin de bu olduğu için kardeşleriyle vedalaşıyor.

Hekimoğlu 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kanser Hastası Genç Kardeşinden İlik Almak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler