Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Boşanmaktan Son Anda Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Boşanmaktan Son Anda Vazgeçiyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, İnci’nin boşanma evrakını gördükten sonra kendisini kaybediyor. Şirkete gittiğinde İnci’nin kendisiyle dalga geçen hayalini görüyor. Han, İnci’nin yerini öğrenip onun yanına gidiyor ve boşanmayı kabul ediyor. İnci, avukata gittiğinde Han’ın ondan önce gelip boşanma protokolünü imzaladığını öğrenince fikri değişiyor ve boşanmaktan vazgeçiyor.

Salı Dizileri 2020

İnci Boşanmaktan Son Anda Vazgeçiyor!

Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İnci, Esra ile birlikte gözlerden uzak bir yere gidiyor. Han, İnci’nin boşanmak istediğini duyduğu andan itibaren büyük bir çöküntü yaşıyor. Sabaha kadar çöp karıştırıp, mankene İnci’nin giydiği kıyafetlerden giydirip onun dizine yatıp ağlıyor. Şirkete gittiğinde de garip hareketler sergiliyor.

MASUMLAR APARTMANI 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esat, Han’ın durumundan endişelenmeye başlıyor. Safiye, kardeşinin halini görünce İnci’den ayrıldığına üzülemiyor. Han’ı, hepten kaybedeceklerini düşünmeye başlıyor. Neriman, Ege’ye abisinin durumunu anlatıp ablasının yerini soruyor. Oda, vermek zorunda kalıyor. Han, İnci’nin yanına gidiyor.

Memduh bey, İnci’nin kararına çok memnun oluyor ve onunla gurur duyduğunu söylüyor. Han’ın geldiğini görünce onun gitmesini söylüyor. Ancak İnci, onunla konuşuyor. İnci, Han’a o evde yaşamak istemediğini hiçbir çocuğun sevgisiz büyümeyeceği bir evde yaşamak istediğini söylüyor.

Han ise, mecburiyetlerini anlatıp arkasını dönüp gidiyor. Ertesi gün avukata gidip boşanma protokolünü imzalıyor. Naci, son kez kızıyla bir gün geçiriyor. Onunla gezip fotoğraflar çekiniyor. Ona, her doğum gününde okuyacağı mektuplar yazıyor. Gülru, kızını almaya geldiğinde de bir daha onu getirmemesini babasını hep böyle hatırlamasını istediğini söylüyor.

Naci, Safiye’ye tenekeden bir yüzük alıp zarfın içine koyup onun kapısına bırakıyor. Safiye, artık annesinin hayalini göremiyor ve çöp daireye çıkıp onu arıyor. İnci, avukatın yanına gittiğinde Han’ın ondan önce gelip protokolü imzaladığını öğrenince fikri değişiyor. Han’ı, tamda tahmin ettiği yerde buluyor.

İnci, Han’ı bir daha terk etmemek üzere söz veriyor. Onunla birlikte eve gidiyor. Safiye, elinde evin kurallarını yazan bir kağıtla bekliyor. İnci, eve girdiğinde her yerin naylonlarla kaplı olduğunu görüyor. Safiye, arkadan annesinin alkışlarını duymaya başlıyor.

 Masumlar Apartmanı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’nin Hediyesini Alınca Ne…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler