Ana SayfaDizilerBaraj 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Mert'in Babası Olduğunu Duyunca Şok...

İlgili Postlar

Baraj 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Mert’in Babası Olduğunu Duyunca Şok Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazım, Nehir’in yanına gidip, sırf Tarık’tan nefret ettiği için onunla evlenme kararı aldığını söylüyor. Mert, babasının öldüğünü halası ve babaannesi konuşurken duyuyor. Bahar’ın eline Mert’in ultrasyon görüntüsü geçiyor. İçine kurt düşüyor ve DNA testi yaptırıyor. Nehir, Bahar’ın tehdidine boyun eğmiyor ve Nazım’a gerçeği anlatıyor. Nazım, Mert’in babası olduğunu duyunca şok oluyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Mert’in Babası Olduğunu Duyunca Şok Oluyor!

Baraj dizisinin 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bahar, Nazım ile Nehir arasında yeniden başlayan bir ilişki olabileceğini düşünmeye başlıyor. Onun Tarık’la evleneceğini duyunca biraz rahatlıyor. Ama Nazım’ın tavırlarından onun hala Nehir’i sevdiğini anlıyor. Nazım, Nehir’in peşine adamını takıyor ve söylediklerinin gerçek olup olmadığını öğrenmek istiyor.

BARAJ 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nehir ile Tarık, evlenmek için belediyeden nikah günü alıyor. Bu arada Zahra, gazeteden Tarık’ın boşandığını öğreniyor ve sinir krizleri geçiriyor. Tarık’a, mesaj yazıp bir saat içinde yanına gelmezse elindeki videoyu polise vereceğini yazıp onu tehdit ediyor. Nehir’i eve bırakıp Zahra’nın yanına gidip ona, Fulya’dan boşanmak için ondan hiçbir şey almadığını ve bir de üzerine borçlandığını anlatıyor.

Zahra, bankada biriktirdiği 500 bine yakın parayı çekip Tarık’a veriyor. Kirasının ödenmediğini de öğrenip bir iş bulması gerektiğini anlıyor. Tarık ise, onu peş parasız bırakıp kendisini bırakması için tüm şartları zorluyor. Bahar ile Tülay, aralarında konuşurken Mert babasının öldüğünü öğreniyor.

Nehir, hemen Mert’i doktora götürüyor. Bahar, Mert’e babasının fotoğraflarını gösterirken onun ultrasyon görüntüsü eline geçiyor. Görüntünün tarihini görünce Mert’in Nazım’dan olabileceğini düşünüyor ve hemen DNA testi yaptırıyor. Kendi saç teli ile Mert’in saç teli arasında yapılan test negatif çıkıyor.

Bahar, tesin sonucunu alıp Bahar’ın karşısına çıkıyor ve onu abisini kandırmakla suçluyor. O da, abisinin bunu bildiğini söylüyor. Bahar, Mert’in babasının başkası olabileceğini ima edince Nehir, onun kolundan tutup Nazım’ın karşısına çıkıyor ve bunu başkasından duymamasını söyleyip Mert’in babasının o olduğunu söylüyor.

Baraj 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Nazım İle Nehir’i Yakınlaşmış Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler