Ana SayfaDizilerAlev Alev 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre'den Boşanmak Zorunda Mı...

İlgili Postlar

Alev Alev 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre’den Boşanmak Zorunda Mı Kalacak?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Alev Alev, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Rüya ile Ömer, artık sevgili olurlar. Ömer’in kafasındaki saçmalıkları yok etmek için Rüya, onunla birlikte pazarda satış yapar. Pes etmez. Sıra Ömer’e gelir. Rüya, Ömer’den sahneye çıkıp şarkı söylemesini ister. Ömer’de pes etmez ve sahneye çıkıp mikrofonu alır. Alev Alev 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çelebi, Cemre’den boşanmak zorunda mı kalacak?

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Cemre’den Boşanmak Zorunda Mı Kalacak?

Alev Alev 12. bölüm 2. fragmanında; Rüya ile Ömer, çok güzel bir gün geçiriyor ve o günün hiç bitmemesini istiyorlar. Cemre, boşanma davası için adliyeye gidiyor. Çelebi’nin oldukça gergin olduğu ve Cemre’nin yanında Ozan’ı görmekten çok rahatsız olduğu anlaşılıyor. Çiçek, estetik ameliyatı olmak için hazırlanıyor. Komiser, Tomris’i Çelebi’yle birlikte serbest bırakıyor. Ama peşlerini bırakmaya pek niyeti yoktur.

İşte Alev Alev 12. bölüm 2. fragmanı…

ALEV ALEV 11. BÖLÜM ÖZETİ!

İskender, Çiçek’in istediği gibi ifade verdiğinden emin olduktan sonra Ali’yi konuştukları gibi bir inşaata bırakır. Polisler, Ali’yi yaralı bir şekilde bulup İskender’i yaralayıp kaçmaktan tutuklar. Ali, kendisini Çiçek’in ihbar ettiğini duyunca şok olur. Daha önce teslim olmasına neden engel olduğuna bir anlam veremez.

Tomris, Çiçek’e mesaj çekip kendisini aramasını ister. Ona, polislerin ifadelerini almak için karakola götürdüklerinde Şimal hakkında bir şey konuşmamasını, kendisine daha yeni geldiğini söylemesini ister. Tomris de sorguya alınır. Komiser, Tomris’le Çiçek’in yalan söylediğini anlar. Çelebi, Bülent’i hapisten çıkarır. Onunla birlikte Tomris’in evine gidip Atlas’ı almasını sağlar.

Atlas, babasıyla gitmek istemez ve ilk kez konuşup Çiçek’e kendisini bırakmamasını söyler. Tomris, Ozan’ın yanına gidip ona yangının çıkmasının altında İskender ile Çelebi’nin tarihi eser kaçakçılığı yaptıklarını söyler. Tarihi eserlerin bir kısmının bir depoda olabileceğini, bir hafta içinde de sevkıyatın olacağını söylar.

Ozan ile Ömer, tarihi eserlerin olduğu depoyu bulup tarihi eserleri alırlar. Çelebi, tarihi eserleri bulduklarını anlar. Çiçek, İskender’in yanına gidip abisinin Bülent’le bir olup Atlas’ı aldıklarını söyler. Şimal’e ve Atlas’a karşı başka bir sevgisi olan İskender, Bülent’in otel odasına kilitlediği Atlas’ı bulup Çiçek’in yanına götürür.

Onu banyoda kendi elleriyle yıkar. Bu arada Tomris, tüm mal varlığı karşılığında Atlas’ın velayetini almak için Bülent’le anlaşır. Ancak Bülent, otel odasına bıraktığı Atlas’ı bulamaz. O sırada Tomris’e Atlas’ın evde olduğu haberi gelir. Polisler, Şimal’in de ifadesini almak için eve gider. Tomris, onun yurt dışında olduğunu söylese de ifadesi alınmak üzere karakola götürülür.

Ömer, Çelebi’nin yanına gidip Tomris’in onu beklediğini ve tarihi eserlerin ellerinde olduğunu söyler. Çelebi, Tomris’in avukatı olarak yanına gider. Rüya, Ömer’in konuşamadığını anlayıp onun kendisine verdiği içki şişesiyle onun yanına gider. Bir kaç kadeh sonra Ömer, aşkını itiraf edip Rüya’ya sarılıp öper.

Alev Alev 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rüya’nın Sürprizi Ömer’i Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler