Ana SayfaDizilerRamo 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Büyük Patronun İsteğine Boyun Eğmiyor!

İlgili Postlar

Ramo 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Büyük Patronun İsteğine Boyun Eğmiyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 30. yeni bölümüyle 29 ocak cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nehir, babasının gizli odasına girip Sibel’in babasıyla ilgili bir bilgiye ulaşır. Fiko, Ramo’yu arayıp iş birliği teklif eder. Mashar, Cihangir’in yerini almak için büyük bir sınavdan geçer. Ramo, Vadim tarafından kurulan tuzağa düşmez ve onu götürüp kendi mezadını kazdırır. Ramo, büyük patronla tanışır. Ramo 30. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, büyük patronun isteğine boyun eğmiyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Büyük Patronun İsteğine Boyun Eğmiyor!

Ramo 30. bölüm 1. fragmanında; Büyük patron Ramo’ya bundan sonra Mashar’a, İstanbul’un kralına hizmet edeceğini söylüyor. Ramo ise, kimseye hizmet etmeyeceğini söylüyor. Öte yandan Nehir, Ramo’yu bitirmek için Fiko ve Boran’la işbirliği içine giriyor. Ramo ilk kez, yenildiğini düşünüyor. Sonra büyük patronun istediğini kabul edip onlara sürpriz bir tuzak kuruyor.

İşte Ramo 30. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Cihangir öldükten sonra, Sibel Ramo’ya kavuşar. İkili evlerine gidip ilk kez huzurla aynı yatağa yatarlar. Nehir, hem annesini hem de babasını kaybettikten sonra, ne yapacağını bilemez. Mashar, yeğeninin yanında olmak ister. O ise, babasının değil Ramo’nun yanında olduğu için onu yanında istemez.

Onca aradan sonra Ramo ile Sibel bir araya gelir. Sibel, Ramo’nun yanında yattığı gece kabuslarla uyanır. Ramo, Sibel’e bir yüzük alıp ondan önce evlenme teklifi eder. Evlenme kararından sonra Ramo, her şeyin bittiğini Adana’da büyük bir düğün yapacağını açıklar. Ramo, son bir iş için ailesinin yanından ayrılır.

Nehir, babasının gizli odasından Sibel’in babasına dair bir gizli dosya bulur ve onu öldürmek için plan yapar. Öte yandan Cihangir’in yerine geçmek isteyen Mashar, büyük bir testten geçer. Kafasına dayadığı silahı iki kez çektikten sonra kendisini inandırır. Nehir ile Boran, işbirliği yapar.

Ama Nehir, onun amacını bilip ona babasının koltuğunu vermek istemez. Ramo, ailesiyle birlikte Adana’ya dönme kararı vermişken, Nehir eve gelip Sibel’den vakfın devrini ister. Bu arada ona tuzak kurar. Mahalleye birileri büyük bir saldırıda bulunur. Ramo, bu tuzağı fark edip evrakları başlarıyla gönderir. Tuzağı fark eden Vadim’in adamları için artık çok geç olur.

Ramo, Vadim’i götürüp ona kendi elleriyle mezarını kazdırır. Vadim, silahı Ramo’dan almayı başarıp ona doğrultup sıkar. Ancak silah boş çıkınca tuzağa düştüğünü anlar. O sırada şapkalı ve Mashar oraya gelir.

Ramo 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Büyük Patronla Tanışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler