Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Barış'tan Mehdi'nin Avukatı...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Barış’tan Mehdi’nin Avukatı Olduğunu Saklıyor!

Tv 8’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 29. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Barış, Zeynep’i yemeğe çıkarıp artık onunla yakın olmak ister. Zeynep’i çok merak eden Barış’ın ablası gelir. Barış, ablasını Zeynep’le tanıştırır. Ama o, Barış’a öve öve bitiremedikleri pırlantanın sahte çıktığını söyler. Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Barış’tan Mehdi’nin avukatı olduğunu saklıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Barış’tan Mehdi’nin Avukatı Olduğunu Saklıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm 2. Fragmanında; Barış, Zeynep’in yemekte onu beklerken aklına başka şeyler geldiğini hatta onun, Mehdi’nin avukatlığına mı gittiğini düşündüğünü söylüyor. Zeynep’de, Mehdi’nin avukatı olup onu savunduğunu söyleyemiyor. Barış, artık duygularını Zeynep’e açıklıyor. Ablası ise, Zeynep’i araştırıp onun Barış’a uygun biri olmadığını düşünüyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 29. bölüm 2. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 28. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehdi’nin kalbi durar. Onun öldüğünü zanneden Kibrit, Zeynep’in üzerine yürüyüp olanlardan onu suçlar. Doktor, Mehdi’nin ailesinin yanına gelip onu hayata geri döndürdüklerini söyler. Öyle bir şoktan sonra Zeynep, Cemile’ye Mehdi serbest kaldıktan sonra İstanbul’dan gitmeleri şartıyla şikayetini geri alır.

Barış ile Nermin, Zeynep’in şikayetini geri aldığını görünce arkalarını dönüp giderler. Nermin, Zeynep’e küsüp konuşmaz. Barış’da, Zeynep’in hala Mehdi’yi sevdiğini düşünür. Zeynep, kendisini anlattıktan sonra anne kız barışır. Mehdi, bir hafta hastanede yattıktan sonra tekrar hapse atılır. Avukatı Mehdi’yi sıkı sıkı tembih eder. Bir gün sonra hapisten çıkabileceğini, kendisini koruyup bir kavgaya karışmamasını ister.

O gece Mehdi’yi, yine birisi bıçaklamak ister. Ama son anda fark edilir. Mehdi’nin mahkemesi oluyor ve serbest kalıyor. Evrakları imzalaması için onu tekrar hapishaneye götürürler. O kişi Mehdi’yi tuvalette kıstırır. Mehdi, onun elinden bıçağı alıp gardiyan çağırmaya gider. O sırada birisi gelip Mehdi’nin parmak izinin olduğu bıçakla adamı yaralar.

Sonra onu Mehdi’nin bıçakladığını söyler. Mehdi, çıkamadan hücreye atılır. Kiralarını ödeyemedikleri için Mehdi’nin ailesi kapıya konulur. Zeynep, Kibrit’i arayıp babasını sorduğunda durumu öğrenir ve onları alıp eve getirir. Nermin, sinir krizleri geçirir. Barış sabah gelip, Nermin’e müjdeli haberi verir.

Nermin, Ekrem’e açtığı davayı kazanır ve eski gücüne kavuşur. Mehdi’nin avukatı gelip davaya devam edemeyeceğini, karşı tarafın çok güçlü olduğunu onlara başka avukat tutmalarını tavsiye eder. Kibrit, Zeynep’ten Mehdi’nin davasına bakması için yalvarır. Barış, Zeynep’i yemeğe davet eder. O restoranda Zeynep’i beklerken Zeynep, Mehdi’nin davasına sanık avukat olarak gider.

Doğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış’ın Ablası Zeynep’ten Pek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler