Ana SayfaDizilerAkrep 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Aras'ı Kardeşiyle Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Akrep 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Aras’ı Kardeşiyle Tehdit Ediyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Akrep, 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferda, annesine Berna’nın intihar ettiğini söyler. Ama Perihan buna inanmaz. Bu seferde Ferda, okları Fikret’in üzerine çekmek için yeni bir yalan uydurur. Akrep, 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fikret, gerçekleri öğrenmek için Aras’ı kardeşiyle tehdit ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Fikret Aras’ı Kardeşiyle Tehdit Ediyor!

Akrep 8. bölüm 2. fragmanında; Perihan, Ayşem’e anneannesi olduğunu itiraf ediyor ve onu Merve ile tanıştırıyor. Fikret, Berna’nın öldürüldüğü gün Aras’ın hastanede olmadığını öğreniyor ve ona o gün neler olduğunu soruyor. Eğer söylemezse kardeşinin ameliyatını durduracağını söylüyor.

İşte Akrep 8. bölüm 2. fragmanı…

AKREP 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret, çocukları ve Perihan tarafından kovulur. Tam kapıdan çıkarken kendisine, karısının öldürüldüğünü gören biri tarafından telefon gelir. Fikret, adamlarına bunu araştırmalarını ister. Bu arada evi terk etmiyor ve çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışır. Duru, babasının tarafında olup teyzesi hakkında garip bir şeyler hisseder.

Perihan, Ferda’yı neden sevmediğini anlatır. Ona, babasının kendisine tecavüz ettiğini ve ailesinin de onunla evlendirdiğini, her gün yaşadığı eziyetten kurtulmak için onu terk ettiğini anlatır. Aras’la konuşmak isteyen Duru, teyzesine güvenmediğini onun bir şeyler sakladığını hissettiğini söyler.

Ona, babasıyla teyzesinin arasında bir şey olup olmadığını, açıkça onun annesinin öldüğü gece orada olup olmadığını sorar. Aras, annesinin öldüğü gece Ferda’nın hastane olduğunu söyler. Perihan, Ayşem’i kendi avukatlık ofisine aldırıyor ve onunla evlatlık olduğu konusunda konuşur. Ama kendi torunu olduğunu açıklamaz.

Ayşem, annesiyle konuştuktan sonra tekrar Perihan’la görüşmek ister. Perihan ona, gerçek annesiyle büyümediği için şanslı olduğunu söyler. Fikret, kendisini benzin istasyonundan arayan adamı bulup konuşur. Adam, cinayeti anlatır. Fikret, Ferda’nın fotoğrafını gösterir ve adam Berna’yı öldürenin o kadın olduğunu onaylar.

Bu arada Perihan, bu telefonların geldiği anlarda Ferda’yı takip ediyor ve onun nasıl bir telaşla Aras’ı arayıp onu eve çağırdığını geriden izler. Ferda, Aras’ı çağırıp o gece olanları kime anlatığını sorar. Ona tehditler savurur. Aras, kimseye bir şey söylemediğini söylese de Ferda durmaz. Perihan, konuşulanları duyup kapılarını uzun uzun çalar.

Akrep Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizinin 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler