Ana SayfaDizilerBaraj 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Nazım İle Nehir'i Yakınlaşmış Bir...

İlgili Postlar

Baraj 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bahar Nazım İle Nehir’i Yakınlaşmış Bir Halde Görüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 24. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zerrin ile Nehir, Nazım ile Mert’in iyi kaynaştığına bakıp şaşırır. Bahar, Mert’in babasının abisi olmadığını Nazım olduğunu anlar ve Nehir’e gidip abisini kandırdığını söyler. Nehir’de, başkasından duymaması için Nazım’ın karşısına geçip Mert’in onun oğlu olduğunu söyler. Baraj 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bahar, Nazım ile Nehir’i yakınlaşmış bir halde görüyor.

Salı Dizileri 2020

Bahar Nazım İle Nehir’i Yakınlaşmış Bir Halde Görüyor!

Baraj 24. bölüm 2. fragmanında; Nazım, Mert’in oğlu olduğunu öğrendikten sonra Nehir’in kendisinin Tarık’tan nefret ettiğini bildiğini ve özellikle onunla evlendiğini söylüyor. Nehir ise, Tarık ile ilgili çok yanıldığını ve ‘keşke en başka onu seçseydim’ diyor. Nazım, aralarında olanlardan Tarık’ın haberi olup olmadığını soruyor. O da Bahar’ın haberinin olup olmadığını soruyor. O sırada Bahar, onları yakınlaşmış bir vaziyette görüyor.

İşte Baraj 24. bölüm 2. fragmanı…

BARAJ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakan’ın cenazesinden hemen sonra Nehir, Tarık’la buluşup konuşur. Ona şirkette beraber çalışmayı ve evlenmeyi teklif eder. Tarık, sahte bir evlilik de olsa Nehir’le evlenmeyi kabul eder. Zahra, İbrahim’den Tarık’ın Nehir’le buluştuğunu duyup hemen cenaze evine gider. İkilinin de beraber eve geldiklerini görünce kıskançlıktan sinir krizi geçirip Tarık’a tehditler savurur.

Tülay, Nehir’in eşyalarını toplatıp onu kapıdan kovar. Nehir, daha önceden kendisine kalacak olan mirası öğrenmiştir ve hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi Tülay’a kendisini kapıya koymaması için yalvarır. O sırda avukat gelir ve Tülay’a evin ve Hakan’ın olan tüm mal varlığının Nehir’e kaldığını söyler.

İçeride avukat Nehir’e kalan malları açıkladıktan sonra Tülay, kendisine hiçbir şey kalmadığını anlar. Bahar, annesini teselli edip kendisinin yanında kalabileceğini söyler. Nehir, Tülay hanımın istediği kadar evde kalabileceğini söyler. Ertesi gün Nehir, şuh bir kıyafetle toplantıya gider. Bahar, onun yanında sönük kaldığı için onun Nazım’ı elinden almasından korkmaya başlar.

Nehir, Murat beyin görevine devam edeceğini açıklayınca Bahar, toplantıdan çıkıp gider. Nazım, Tarık ile Nehir’in birbirlerine yakın davranmasından rahatsız olup toplantıyı yarıda bırakıp gider. Akşam yemeğinde Nehir, Bahar’ı ve Nazım’ı eve davet eder. Bahar, Nehir’in yine iddialı giyineceğini düşünüp onun gibi iddialı bir kıyafet gider.

Ama Nehir, onu ters köşe yapıp rahat bir kıyafet giyer. Yemeğe Tarık’ı da davet eder. Nazım, Tarık’a karısını neden getirmediğini sorunca onların boşandığını öğrenir. Ertesi sabah Tülay, kızını kahvaltıya davet eder. Tarık yine Nehir’i almaya gelince Tülay neler olduğunu sorar. Nehir’de, Tarık’la nikah için gün almaya gittiklerini açıklar.

Baraj 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’a Mert’in Babası Olduğunu Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler