Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yaptıklarının Bedelini Canıyla...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yaptıklarının Bedelini Canıyla Ödüyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 21. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akın, eski sağlığına kavuşuyor. Gerçekleri öğrenen Sultan, Efsun’u evden kovuyor. Efsun, Çağatay’ın eline düşüyor. Kulkan, abisinin yerini Koçovalılara söylüyor. Çağatay, yaptıklarının bedelini canıyla ödüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Yaptıklarının Bedelini Canıyla Ödüyor!

Çukur 4. sezon 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akın, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Yamaç, Akın’ın durumunun iyiye gittiğini öğrendikten sonra hemen Yasmin’i alıp Aliço’yu kurtarmak için onun yanına gidiyor. Aliço, kurtulduktan sonra Yamaç, Emmi’nin de altında bomba olduğunu öğreniyor. Yasmin, Emmi’nin altındaki bombayı çıkaramadan bayılıyor.

ÇUKUR 4. SEZON 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aliço, Yasmin’in bıraktığı yerden devam edip Emmi’yi kurtarıyor. Vartolu’yu ölmek üzereyken amcası kurtarıyor. Mahallede bir kaç tane daha bomba patlıyor ve yaralılar hastaneye kaldırılıyor. Sultan, Cumai’yi karısıyla konuşurken duyuyor ve Efsun’un elinden İdris’in kanının olduğunu öğreniyor.

Hemen Efsun’u yaka paça dışarı atıyor. Pusuda bekleyen Kulkan, onu alıp abisine götürüyor. Çağatay, Efsun’un yanında olamayacağını anlayınca Kulkan’dan onu cehennemine göndermesini istiyor. Yamaç, Selen’in kendilerine yükledikleri uygulamadan Çağatay’ın saklandığı evi buluyor.

Cumali’yle birlikte kapıdaki güvenliklerin işini bitirip Çağatay’ın odasına kadar ulaşıyorlar. O sırada Kulkan, abisini ayarladığı yere gönderiyor ve kendisinden haber gelmeden oradan çıkmamasını söylüyor. Çağatay’ı gönderdikten sonra Kulkan, abisinin yerini onlara veriyor ve öldürmelerini istiyor. Karşılığında isteyeceği şeyi ise daha sonra konuşacaklarını söylüyor.

Yinede Yamaç, gitmeden Kulkan’ın bacağına bir el ateş edip bunu Veysi için yapmak zorunda olduğunu söylüyor. Cumali ile Yamaç, Çağatay’ı bulunduğu yerde kıskıvrak yakalayıp ona bir ölüm tuzağı kuruyorlar. Akın, babasının intikamını almak için oraya geliyor. Cumali, doğmamış bebeğini öldürdüğü için onun ölümünü zevkle izlemek istiyor.

Çağatay’ın elleri ve kolları bağlı tavana asılıyor. Yamaç, ipin ucuna bir mum yerleştiriyor. İp yanınca Çağatay, altında mayın olan düzeneğin üzerine düşecek şekilde düzenliyorlar. Çağatay, ölmeden önce onlara Rusça bir şeyler söylüyor. Onlar Çağatay’ın ne konuştuğunu anlamıyor. Ama Çağatay, büyünün artık onun olmadığını, büyünün gittiğini söylüyor. Çağatay, Efsun’un karnındaki bebekle birlikte öldürürdü mü?

Çukur 4. Sezon 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Çağatay’ın İşini Bitirmek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler