Ana SayfaDizilerYasak Elma 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yıldız'ı Cansu'yla Aldatıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 96. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yıldız’ı Cansu’yla Aldatıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 95. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender ile Şahika’nın, hapishaneden tanıdıkları Nurgül çat kapı evlerine geliyor. İkili başlarından savmak için onu Yıldız’ın yanına gönderiyor. Nurgül’ün, hırsızlık yapmasıyla ortalık karışıyor. Çağatay, Yıldız’dan boşanma kararı alıyor. Durumu öğrenen Cansu, Çağatay’a destek olmak için yanına gidiyor. Çağatay, Yıldız’ı Cansu’yla aldatıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Yıldız’ı Cansu’yla Aldatıyor!

Yasak Elma 96. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çağatay, Yıldız’ın figüran tutup kendisini kıskandırmaya çalıştığını öğrendikten sonra araları bozuluyor. Nurgül, Ender’lerin evini bulup oraya gidiyor. Onlar beş parasız olduklarını zengin olanın kendileri değil Yıldız olduğunu söyleyip Nurgül’ü onun evine gönderiyor.

YASAK ELMA 95. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Nurgül’ü karşısında görünce ne yapacağını bilemiyor. Aklına Zehra geliyor. Zehra’dan rica edip onun evinde kalmasını sağlıyor. Ama Nurgül, oradan da kovulunca yine Yıldız’ın yanına geliyor. Nurgül, gideceğini ama önce kendisine güzel kıyafetler alıp lüks bir restoranda onlarla yemek istediğini söylüyor.

Yıldız, ondan kurtulmak için teklifi kabul ediyor ve Ender’le Şahika’yı da alıp Nurgül’ü yemeğe çıkarıyorlar. Nurgül, yemekte masaya gelen kadının çantasından cüzdanını çalıyor. Kamera kayıtlarından cüzdanı onun aldığı ortaya çıkıyor ve kadının arkadaşı Hasan Ali’nin yanına gidip gelininin arkadaşının karısının cüzdanını çaldığını söylüyor.

Hasan Ali, eve gelip Yıldız’a çok kızıyor. Çağatay, babası gittikten sonra Yıldız’a artık güvenmediğini ve bu evliliği bitirmek istediğini söylüyor. Bir kaç ay bekledikten sonra boşanma işlemlerine başlayacağını söylüyor. Çağatay, gidip bir otelin barında içmeye başlıyor. Çağatay’dan haber alamayan Yıldız, Cansu’yu arıyor.

Cansu, hemen Çağatay’ı arayıp yanına gidiyor. Öte yandan Şahika ile Ender, Hasan Ali’nin Ankara’ya gittiğini öğrenip onu bir kadınla görüntülemek için bir plan yapıyor. Ama Hasan Ali, onların tuzağına yine düşmüyor. Cansu, sarhoş olduğu için Çağatay’ı odasına çıkarıyor. Çağatay, sabah gözlerini açtığında Cansu’yu yatağında görüyor.

Cansu’nun bundan sonraki planı ne? Yıldız, aldatıldığını öğrenecek mi? Hasan Ali, durumu öğrenecek mi?

Yasak Elma 95. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Feride’yle Yakınlaşma Çabaları Boşa…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler