Ana SayfaDizilerYasak Elma 95. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın Feride'yle Yakınlaşma Çabaları Boşa...

İlgili Postlar

Yasak Elma 95. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Feride’yle Yakınlaşma Çabaları Boşa Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 95. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şahika, Ender ve Yıldız’ın hapishaneden tanıdıkları Nurgül, hapisten çıkar çıkmaz önce Ender’in evini bulup kapısını çalar. Onun zengin birini aradığını anlayan Ender ile Şahika onu, Yıldız’ın adresini verir. Nurgül, Yıldız’ın evini bulup onu sosyeteye rezil edeceğini söyleyip tehdit eder. Yıldız’da, yardım istemek için Ender’in kapısını çalar. Yasak Elma 95. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yıldız’ın, Feride’yle yakınlaşma çabaları boşa çıkıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız’ın Feride’yle Yakınlaşma Çabaları Boşa Çıkıyor!

Yasak Elma 95. bölüm 2. fragmanında; Yıldız, Feride’ye bir elbise alıp ona sürpriz yapmak istiyor. Feride, elbisenin bedenini görünce Yıldız’ın kendisiyle dalga geçtiğini düşünüyor. Yıldız, yaptığı hatayı düzeltmeye çalıştıkça batıyor.

İşte Yasak Elma 95. bölüm 2. fragmanı…

YASAK ELMA 94. BÖLÜM ÖZETİ! 

Yıldız ile Çağatay’ın arası o geceden sonra bozulur. Şahika ile Ender’in, kendisini rezil edip Çağatay’la arası bozulan Yıldız, onlardan intikam almak için Emir’i arayıp bir plan kurar. Ender ile Şahika’da, Cansu’yla iş birliği yapıp Hasan Ali’yi bitirmek için bir plan yapar. Cansu, evin anahtarının bir kopyasını Şahika ile Ender’e kopyalayıp verir.

Hasan Ali, Yıldız’ı arayıp Cansu ile yakınlık kurmasını ister. Onunla görüşüp arkadaş olmasını ister. Onlara güzel bir restorandan yer ayırtıp yemek yemelerini sağlar. Bu arada Yıldız, Çağatay’la arasını düzeltmek için onu kıskandırmak ister. Parayla bir figüran ayarlayıp iş yemeğine çıkmış gibi yapar. Önce Çağatay, Yıldız’ın yemeğe çıkacağını öğrenince hemen oraya gidip karısını alıp eve getirir.

Yıldız ile Çağatay’ın arası düzelir. Ama Çağatay, televizyonda yayınlanan günlük dizide Alp beyi görene kadar. Çağatay, Yıldız’ın ne yapmak istediğini anlayıp onun Alp beyle görüşüp işini yapabileceğini söyler. Yıldız, sosyeteden arkadaşlarını toplayıp Yıldız ile Şahika’nın evinde görmelerini sağlar.

İkili sosyeteye rezil olur. Ama Hasan Ali’den hisselerini geri almak için onun evine evde kimse yokken girerler. Yıldız, Hasan Ali ve Cansu’yu eve yemeğe davet ettikleri akşam onlar eve girip kamera yerleştirir. Evde oturup kameradaki görüntüleri izlerken Hasan Ali’nin, Sedayi’yi öldürdüğünü görür. Hemen Hasan Ali’nin yanına gidip hisseleri karşılığında o görüntülerle onu tehdit ederler. Ama Sedayi’yi karşılarında görünce alkışlarla şirketten gönderilirler.

Yasak Elma 95. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Hapishane Arkadaşı Tarafından Tehdit…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler