Ana SayfaDizilerMaraşlı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur'un İçine Kurt Düşüyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur’un İçine Kurt Düşüyor!

Atv’nin yeni dizisi Maraşlı, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Celal, Mahur’un ailesinden birinin Savaş’la iş birliği yaptığını, kendi yaptıklarının ortaya çıkmaması için Mahur’u ona vereceklerini anlar. Mahur, kendisini korumak isteyen Celal’in elinden kaçmak ister. Camı kırıp dışarı çıkıyor. Ozan’ı görünce kendisini kurtarmaya geldiğini düşünüp ona sarılır. Celal ise, camdan ateş eder. Maraşlı 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Öğrendiklerinden sonra, Mahur’un içine kurt düşüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur’un İçine Kurt Düşüyor!

Maraşlı 3. bölüm 3. fragmanında; Celal, evine gelip olan bitene her zamanki gibi ses kaydına anlatıyor. Mahur’a, ailesinden birinin onu öldürmeye çalıştığını söylediğini ve onun içine bir kere şüphe duygusunun yerleştiğini anlatıyor. Ayrıca Zeliş’le Mahur’un çok iyi anlaştığının notunu düşüyor. Mahir, ailesiyle birlikte yemeğe oturuyor. Ailesinden herkese şüpheyle yaklaşıp, kimin kendisini öldürmeye çalıştığını düşünmeye başlıyor.

İşte Maraşlı 3. bölüm 3. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1353398332232769541

MARAŞLI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Celal, kızını vurup o hale düşürenlerin Aziz’le bir alakası olduğunu anlayıp Mahur’u korumaya devam etmeyi kabul eder. Sabah hazırlanıp Aziz’in evine gidiyor ve kızını kimin neden öldürmek istediğini düşünür. Aziz, Celal’i kahvaltıya davet eder. Mahur, babasına Celal’in kendisini korumasını istemediğini söyler. Kahvaltıda, Celal’in kim olduğunu neden asker olmak istediği sorulur.

Özellikle İlhan, onun nerelerde görev yaptığını sorar. Oda, görev yaptıkları yerleri sıralarken Afganistan’da da görev yaptığını söyler. Firuzan, Mahur’un annesinin inşa etmiş olduğu binayı yıkıp yerine misafirhane yaptırmak ister. Bunu öğrenen Mahur, Firuzan’la büyük bir tartışma yaşar. Firuzan’ın ağır konuşmalarına dayanamayan Mahur, arkadaşının partisine gidip içkiyi fazla kaçırır.

Savaş, Aziz’i arayıp Savcının öldürüldüğü anların fotoğrafları ister. Aziz, onunla görüşmeye gider. Kızıyla tehdit edilen Aziz, Savaş’ın istediği gibi onun karşısına gider. Savaş, o fotoğrafların kızında değilse Celal’de olacağını eğer o fotoğrafları getirmezse 24 saat içinde kızını öldüreceğini söyler.

Celal, sarhoş halde olan Mahur’u kendi evine getirir. Aziz, Celal’in evine gidip Savcı’nın fotoğraflarının onun elinde olup olmadığını sorar. Oda elinde olduğunu söyler. Celal, Aziz’e o fotoğrafları verir. Onların konuşmalarını tuvaletten Mahur duyar. Ertesi gün eve giden Mahur, babasının odasından o fotoğrafları alıp emniyete verir. Savaş, Aziz’den kaldığı diski bilgisayara taktığında Mahur’un videosuyla karşılaşır.

O sırada polisler gelip Savaş’ı tutuklar. Savaş tutuklanınca Celal’in işine son verilir. Savaş, giderken Celal’e onu Afganistan cehennemine tekrar göndereceğini söyler. Celal, Afganistan’da çalıştığını sadece Aziz’in kahvaltı sofrasında söylediğini hatırlayıp Mahur’un yanına gidip onu öldürmek isteyenin ailesinden biri olduğunu söyler.

 Maraşlı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur Kaçmaya Çalışırken Savaş’ın Eline Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler