Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kulübeye Saklanan Gizemli Kız Kim?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kulübeye Saklanan Gizemli Kız Kim?

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sefirin Kızı, 37. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, kendisini yine bırakıp giden Nare’nin peşinden bu sefer gitmiyor. Melek, annesinin gelmeyeceğinden emin onun yokluğuna alışmaya çalışıyor. Gediz, uzaklara gitmek için şehri terk ediyor. Yolda, Nare arıyor. Dikkati dağılan Gediz, feci bir şekilde kaza geçiriyor ve hayatını kaybediyor. Sancar, Melek’e yaptığı kulübeye gidiyor ve içeride bir kız görüyor. Kulübeye saklanan gizemli kız kim?

Pazartesi Dizileri 2020

Kulübeye Saklanan Gizemli Kız Kim?

Sefirin Kızı dizisinin 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nare’nin ortadan kaybolmasıyla herkes Sancar’ın onun peşinden gideceğini düşünüyor. O ise Melek’le konuşuyor ve kızının annesinin dönmeyeceğini kabullendiğini görüyor. Babasına öyle görünse de Melek, içten içe annesini özlüyor.

SEFİRİN KIZI 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halise, Sancar’ın Nare’nin peşinden gideceği için çok korkuyor ve onunla konuşuyor. Sancar’ın gitmeyeceğini öğrenince rahatlıyor. Dudu hamile olduğunu öğreniyor. Erkek bebeğinin olacağını öğrenen Yahya, Elvan’dan boşanma işlemini hızlandırıyor. Sancar, Elvan’ı konaktan göndermeyeceğini söylüyor.

Güven, Nare’nin yerini öğrenip Gediz’e söylüyor. Gediz ise, kendisine bir veda bile etmeden giden birinin arkasından gitmeyeceğini söylüyor. Ama yine de uçak biletini alıyor. Sadıcının karısıyla evlendiği için herkes Gediz’i dışlıyor. Sancar’la yüzleşen Gediz, onu hapiste çürümesin diye Nare’yle evlenmek zorunda aldığını anlatıyor.

Ama Sancar, bunu kabul etmiyor. Gediz, annesi ve kız kardeşiyle vedalaşıp uzaklara gitmeye karar veriyor. Güven, Gediz’i yolda arayıp ona Nare’nin yanına gidip gitmediğini soruyor. O da onun yanına değil uzaklara gideceğini söylüyor. O sırada Nare arıyor. Gediz, Nare’nin aradığını görünce telaşlanıp telefonu arabanın içine düşürüyor.

Telefonu almaya çalışırken de korkunç bir kaza yapıyor. Çok ağır yaralanan Gediz, hastaneye kaldırılıyor. Durumunun kötü olduğunu öğrenen herkes hastaneye koşuyor. Sancar’da gidip Gediz’i görüyor. O sırada Gediz, son nefesini veriyor. Melek’e sürpriz yapmak için Sancar, kulübeyi tekrar yapıyor.

Kulübenin sobasının yandığını gören Sancar, içeride kurumaya çalışan bir kız görüyor. Ona hemen kulübeyi tek etmesini söylüyor. Kız da, kulübeden çıkıp yağmurda ıslana ıslana gidiyor.

Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı Dizisine Veda Ediyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler